POKAZAĆU MU JA ŠTA JE ZAKON ULICE! Miki progovorio i ćerki i ženi, dokatao se i tuče sa Tomovićem, a ovom zadrugaru je poručio samo jedno! (VIDEO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Kontroverzni učesnik ZadrugeMiki Đuričić, je danas u toku dana stigao do zgrade Pinka gde ga očekuje još jedan susret sa čelnicima pre ulaska u rijaliti i snimanje videa koji će ga predstaviti.

Miki je došao vidno raspoložen budući da su mu se desile neke lepe stvari nakon diskvalifikacije iz rijalitija, kao što je roditeljstvo i zajednički život sa ženom koju vešto krije od javnosti. On je istakao i da živi na selu, ne druži se sa ljudima iz rijalitija i ističe da je dobar honorar u pitanju i to je najveći razlog njegovog pristanka da se opet oproba u Zadruzi.

Miki je takođe istakao i da je ovo poslednji rijaliti u kom će ušestvovati, te se našalio da ide u penziju, kao i da ne sme sebi da dozvoli neke ranije gluposti.

- Moja brak je srećan, nije nesrećan, imam dete. Ranije sam mogao sebi da dozvolim taj luksuz da pravim gluposti u rijalitiju, sad više ne. Mislim da je dosta, tog ludila, došlo je vreme da se šalimo i družimo. Moju ženu ne zanima rijaliti, ona je prosvetni radnik, ona kapira da je ovo deo mog posla. Naravno da će mi beba nedostajati. Od kako sam postao roditelj to je sad nova dimenzija i odgovornosti i svega. Nisam više bitan ja, nego da to dete izvedem na pravi put - ističe Miki koji je potom i prokomentarisao Vladimira Tomovića i sukob sa njim zbog čega je i diskvalifikovan iz prethodne sezone, kao i nedavni skandal Vuka Moba sa Dušicom i Markom Đedovićem te je citirao repera, pa onda rekao "Nemoj ja da ti pokažem zakon ulice".

Na vrhu teksta pogledajte kompletan video i šta je sve to Miki rekao za Alo! pre ulaska u Zadrugu 5.

TI NE TREBA DA ULAZIŠ U TO! Dalila i Dejan žestoko odbrusili novinaru na pitanje o diskvalifikaciji, svađi sa čelnicima Pinka kao i demoliranju Zadruge!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

23.08.2021 17:58

Da li.je u.dusevnoj klinici.ostao.jos neki.pacijent a da ih nije preuzeo Pink.za svoj primitivni zvani."sou"

Velja

23.08.2021 18:07

Kakav nepismeni klošar.Pre mu je mesto u kavezu nago na TV.