TENZIJA DOSTIGLA VRHUNAC! Rešićeva urlala na Ša, morala hitno da se umeša i voditeljka, reper priznao šta oseća prema Tari nakon svega!
Printscreen

U toku je emisija "Narod pita", a na vrućim stolicama su se ove večeri našla dva ljuta rivala, Sandra Rešić Nenad Aleksić Ša o kojima javnost ne prestaje da priča.

Sandra nije mogla da pređe preko toga što joj se Nenad nije javio pa nastavila da urla na Ša.

- Što mi se nisi javio posle žurke, veče posle finala kada ste se odvratno ljubili ti prolaziš pored mene, zar sam to zaslužila. Da li sam ti rekla ružnu reč kada ste se pomirili. Samo sam te pogledala i rekla nemam komentar - rekla je Sandra.

- Zašto me vređaš - pitao je Ša pa se nadovezao - Kako očekuješ da se družimo kada Tara i ti niste dobre - završio je Ša.

- Samo si trebao da mi se javiš - odgovorila je Sandra.

- Ti si vređala Taru, kako da ti se javim, vređale ste se non stop. Ne znam kako očekuješ da budemo dobri - pitao je Ša.

Printscreen

 

- Nisi mi rekao ni ćao, posle svega, sećaš se kada smo dan pred finale sedeli zajedno na stolici i sutra dan mi se ni ne javiš. Pitala sam te zašto si me blokirao. Ti ne možeš da mi osporiš da ti nisam bila prijatelj - rekla je Sandra.

- Da li imaš grižu savest što se nisi javio Sandri na žurci - pitala je Ivana.

- Ali ona je bila u lošoj situaciji sa Tarom, nelogično je da joj se javim - odgovorio je Ša.

- Sram te bilo, ispao si ološ, sav si kontradiktoran. Tebi je okej što te ona vređala dok si bio unutra a ona napolju i posle ste se pomirilii, prešao si preko svega. I to je okej. Ali ti nemaš poštovanja prema svom prijatelju, meni a imaš prema njoj. Ne treba da mi priđeš i pitaš kako mi je Cica, ali ti imaš različite vrednosti za različite stvari - rekla je Rešićeva.

- Ali ja sam sa devojkom koja nije dobra sa tobom, zar ti nije logično - završio je Ša.

Printscreen

 

- Zar nije normalno da joj se javiš posle deset meseci druženje - upitala je Ivana.

- Meni nije normalno, vama jeste, ali meni nije - odgovorio je Ša.

- Ti imaš nadu da ćeš se pomiriti sa njom, sto puta si to rekao - ubeđena je Sandra.

- Ne mogu da kažem da je ne volim, ali neću da se mirim posle svega - izjasnio se Ša.

Komentari (0)

Loading