ZAR SE U MANASTIR IDE TAKO OBUČEN?! Kristijan i Kristina na meti brutalnih komentara zbog skandalozne fotografije koju je objavio Golubović! (FOTO)
ATA Images

Kristijan Golubović Kristina Spalević ovog leta su odlučili da proputuju Srbijom i redovno objavljuju fotografije iz raznih relova zemlje, a poslednja je napravila pravi bum na društvenim mrežama.

Naime, Golubović je na svom Instagramu podelio fotografiju kako sa svojom izabranicom stoji isped ikone Hrista Spasitelja, a mnogima je zapalo za oko kako je to Kristijan obučen dok je u svetinji tog kalibra.

Bio je obučen u šorc i majicu na bretele što po kanonima pravoslavlja nije način na koji se ulazi u zdanje manastira. Komentari ispod objave su se samo nizali, a mnogi su kivni i besni jer se ovako ponaša čovek koji ima preko pedeset godina.

- "Ovaj kako je obučen ko da ide u vrtić, a ne u manastir"  "U manastir tako obučen? E moj Goluboviću, kakva si ti budaletina" - samo su bili neki od oštrih komenatar upućenih Kristijanu.

SADA JE SVE JASNO! Konačno isplivali pravi razlozi raskida Tare i Ša, Simova je reperu zabranila jednu stvar koju nikako nije smela?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
sasa

22.08.2021 22:53

kakve veze ima kako su obuceni ljudi kao on , zar bi bio vernik kad bi se bilo kako obukao?