OGLASIO SE I ON! Kristijan otkrio da li mu je Čorba tražio novac, a spomenuo i ono što je Kristina javno obelodanila o Golubovićevom prijatelju
Printscreen

U toku je emsija "Narod pita", a gosti su Kristijan Golubović i Lepi Mića, nakon burne diskusije usledilo je telefonsko uključenje, javila se Goca iz Požege.

- Kristijane, najviše si čistio, nikada se neće ponoviti da neko bude približan tebi. Svi su te se plašili. Znajući kodekse, poštujem što poštuje porodicu, kad poljubi istetoviranu sliku svoje supruge. Kakva god da je Kristijanova prošlost. Zanima me Kristina i Kristijan, imam svoje mišljenje o Kristini, vidim da lepo žive i da se slažu. Da li opravdava njeno ponašanje, kad je bila gost pre neko veče, da jednu gospođu vređa? Iziritiralo me je jer ima bolesnog brata, a komentariše da je Neca folirao, morala je da razmišlja o svom bratu. Objavila je prepiske tebe i Čorbe, pravo da objaviš imao si ti. Sam si rekao da ćeš mu dati tri mesečna honorara. Ona pokazuje da je faca jer je vezi sa Kristijanom Golubovićem. U kakvim si odnosima sa Čorobom i da li je stvarno tražio novac na pozajmicu? - pitala je gledateljka.

Printscreen

 

- Što se tiče vređanja, nije ispala kulturna, ali jako je osetljiva na bolest njenog brata, koji ima jako tešku bolest i vezan je za krevet. Krisitna neki put pokuša da bude mali Kristijan, sa kim si takav si. Ne priliči jednoj devojci da pređe granice ženskosti i pomisli da je muško, ali ona je borbenjak. To je neka mana koja želim da korigujem i ona se trudi. Izvinjavam se u njeno ime, znam da je to nju pogodilo. Ne branim je, kategorički je kritikujem, nadam se da će biti bolji i kulturniji čovek. tražio mi je novac kao drug drugu. Do kraja života može da mi zatraži odeću, hranu ili krov nad glavom. Tražio mi je dva puta, posle dva traženja novca poslao mi je sliku kako sa dva kera u Šilovu komunicira, ja sam rekao da sam u ludilu. Prešao sam da živim u Beograd, imao sam previše obaveza. Ona je bila u emisiji gde je on rekao da nije tražio novac, a ona se bavi mojim mrežama, vodi to. Preuzela je 90% tih stvari, ljude iritira ona sama kao ljubavnica, a to nije, ona je moj izbor. Treba svi da ispštuju to, ako volite mene, onda treba da volite i ono što ja volim - pričao je Kristijan.

VUK MOB JE SKROZ PUKAO! Kristijan Golubović opleo po pevaču, bivši cimeri nisu birali reči nakon njegovog vređanja i nasrtanja na Dušicu Jakovljević!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zlata

21.08.2021 07:45

Kristijane pričaš mnogo a nisi nikakav čovek .Čorba je tebe stitio i zbog tebe izgubio novac.Ti si skrt,samo se hvališ i lupetas i izmišljaš priče za malu decu U biti si nula jer ti ništa ne znaš da ceniš,voliš samo sebe a ljubomoran si na sve jer si umislio da si bog.