VUK MOB JE SKROZ PUKAO! Kristijan Golubović opleo po pevaču, bivši cimeri nisu birali reči nakon njegovog vređanja i nasrtanja na Dušicu Jakovljević!
Printscreen

Telefonsko uključenje Ljubice iz Nikšića izazvalo je brojne komentare na račun repera Vuka Moba i njegovog ponašanja.

Kristijan Golubović i Lepi Mića izneli su svoje mišljenje o bivšem cimeru koji je napustio emisiju i napao voditeljku.

- Napuštanje emisije nije opravdanje ni za koga. Mislim da je Vuk pukao kada je Đedović rekao šta je rekao. Vuk nema razloga da se ljuti na bilo koga - rekao je Mića, a sa njim se složio i Kristijan.

- To što je napao Dušicu je za svaki osudu. Kao imaš problem sa ženom rešavaj problem. Ona pita pitanja koje interesuju ljude i narod. Nisam znao odakle da krenem, njegovo ponašanje je bilo skandalozno. Voditelj se poštuje - nadovezao se Mića.

VUK MOB JE SKROZ PUKAO! Kristijan Golubović opleo po pevaču, bivši cimeri nisu birali reči nakon njegovog vređanja i nasrtanja na Dušicu Jakovljević!

Printscreen

 

- Ja bih prokomentarisao kako sam video Vuka tamo, kao dečka jako dobre duše, ali sa falinkom u psihi. On je imao napada panike, mnogo smo pričali na tu temu. Nije još bio zreo. Kad sam video posle one istrajnosti, iako se njuškao sa Paulom puno puta - ubacio se Kristijan.

- Mislim da je izbačen iz koloseka posle smrti njegovog oca - dodao je Kristijan.

NE KRIJU SREĆU! Rialda i Kenan došli na venčanje Maje i Alena, zadrugarka blista u provokativnoj haljini, a ovo su poklonili mladencima!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cuca

21.08.2021 02:58

De suti covece ti imas da komentarises nekoga ...ima li I jedna osoba na koju ti nisi nasrnuo .. svako moze da komentarise samo ne ti kriminalcino...svaka cast za dusicu zao mi je sto joj se to desilo ...Ali kristijan nema prava da bilo koga komentarise ...olos... pozdrav za dusicu apsolutno je podrzavam