PRETILI SU MI NAORUŽANI MUŠKARCI, NENAD IMA ZABRANU PRILASKA Tara nastavlja sa iznošenjem šokantnih činjenica o reperu i njihovom odnosu!
Foto: Printscreen/instagram

Povodom javne svađe koje su prethodno veče Tara i Ša imali u emisiji „Narod pita” pozvali smo Taru koja nam je otkrila niz šokantnih detalja njihovog odnosa i ispričala da je Ša, kako bi je sprečio da se iseli iz zajedničkog stana, doveo dva naoružana momka.

Njegov brat je pozvao svoja dva drugara koja su bila naoružana. Imali su pištolje i stajali su naslonjeni na štok vrata pretpostavljam kako bi me sprečili da odem. Moja dva prijatelja su ubrzo stigla i izvukla me odatle. Nisam ni stvari ponela, samo sam uzela psa i izašla iz stana - objasnila je Tara koja priznaje da je sa Nenadom ostajala u vezi iz sažaljenja, ali i straha.

Ostajala sam sa njim iz sažaljenja, ali i velikog straha. Plašila sam se da nešto ne uradi meni i sebi. Ne bih to preživela, psihički sam loše - rekla je za Alo! Simova koja je kako bi se zaštitila podnela zahtev za zabranu prilaska.

- Pričala sam sa advokatom i tražila sam zabranu prilaska, to je već u pokrenuto samo čekam da stupi na snagu - rekla je Tara za Alo!

PRETILI SU MI NAORUŽANI MUŠKARCI, NENAD IMA ZABRANU PRILASKA Tara nastavlja sa iznošenjem šokantnih činjenica o reperu i njihovom odnosu!

Printscreen

 

Tara nam je otkrila da je Nenadova sestra podržava jer je, kako kaže, svesna da je Ša psihički loše.

- Imam podršku Nenadove sestre, ona je svesna svega. Primećuje da Ša ima ozbiljne psihičke probleme. Jedino ona želi da mu pomogne, ostali članovi porodice podržavaju to što radi - istakla je Simova za Alo!

Pravi me ljubomornom sa bivšom

Tara je u razgovoru za Alo! istakla da su joj smešni Nenadovi pokušaji da je napravi ljubomornom sa bivšom devojkom.

- Uveče mi napiše neku patetičnu ljubavnu pesmu, ujutru ode u manastir sa bivšom devojkom, smešan mi je - poručila je Tara i dodala:

- Bivša se uvek pojavi kada sadašnja treba da bude ljubomorna, nadam se da će obnoviti vezu i mene pustiti na miru - završava Tara ekskluzivno za Alo!.

DOVEO JE BRATA I MAJKU DA ME PONIŽAVAJU! Tara Simov konačno otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla sa Nenadovom porodicom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Katarina

20.08.2021 19:39

Ma stoko jedna tako ste sami hteli i neka vam je kako vam je