DOVEO JE BRATA I MAJKU DA ME PONIŽAVAJU! Tara Simov konačno otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla sa Nenadovom porodicom!
Printscreen

Povodom javne svađe koje su prethodno veče Tara Simov i Nenad Aleksić Ša imali u emisiji „Narod pita” pozvali smo Taru koja nam je otkrila šokantne detalje njihovog odnosa.

- Trudim se da što manje pričam o odnosu sa Nenadom, volela sam ga, ali nisam mogla više da izdržim, odnos nam je bio sve toksičniji. On je mene proganjao pitanjima gde sam, s kim sam, konstantno mi je pravio ljubomorne scene - rekla je Tara pa je za Alo! otkrila detalje večeri u kojoj je pretrpela strah zbog Nenadove agresije.

DOVEO JE BRATA I MAJKU DA ME PONIŽAVAJU! Tara Simov konačno otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla sa Nenadovom porodicom!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Trebala sam da se vidim sa drugaricom, on je želeo da me vozi, a ja sam odbijala jer sam htela da iznajmim vozilo. Onda je on počeo da me maltretira, ja spavam on me budi, štipa me za obraze, ruke… U jednom trenutku sam mu rekla „Odje*i”, na šta mi je on rekao „Puši ku*ac”. Kada sam to čula pobesnela sam i poručila mu „Neka ti puši mama” - hronološki je pričala Tara.

- Ja sam pokušavala da spakujem stvari, on mi nije dao. Ponašao se kao ludak zbog toga sam se zaključala u toalet. On je zvao brata da mu se žali rekavši mu da želim da odem iz stana, na šta mu je on poručio: „Pusti je neka ide u pi*ku materinu”. Posle su u stan došli njegovi brat i majka koja me je ponižavala i govorila: „Ajde mala, pali napolje, nosi se” - prepričavala je Tara za Alo!.

METAK MI JE PROŠAO KROZ PRAMEN I UBIO KARBONARU Kristijanova najbizarnija priča do sada, umalo mu sasuli projektil u glavu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marko

05.09.2021 08:07

E moj SA ,TERAJ SPODOBU OD SEBE .PA NASTA LICI .ZAR SI TOLIKO ZAGLAVIO .OTERA CE TE NA ROBIJU .DRUZE BEZI DOK JE VREME .