MAJA MARINKOVIĆ O PRETNJAMA KOJE JE UPUTILA DRUGARICI: Nije baš tako, evo šta je bilo!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Juče je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem Maja Marinković navodno preti devojci koja tvrdi da je ranije bila bliska prijateljica Marinkovićeve. Ovim povodom ekipa gore navedenog portala kontaktirala je bivšu zadrugarku koja je ispričala šta se zapravo desilo i kako je došlo do ove jezive svađe

Ja tu devojku ne bih nazvala svojom drugaricom. Ona je bila devojka koja je mene podržavala u „Zadruzi 2”, tačnije bila je moj fan. Toliko me je gotivila da je na svom jutjub kanalu postavljala klipove o meni, ne znam da li ih je sad obrisala, slala mi je poklon za rođendan i izrazila je želju da me upozna – započela je priču Maja.

MAJA MARINKOVIĆ O PRETNJAMA KOJE JE UPUTILA DRUGARICI: Nije baš tako, evo šta je bilo!

Printscreen

 

- Kada sam zašla iz "Zadruge 2" odvela sam je na ručak, htela sam da je ispoštujem kao nekog ko me je podržavao. Tada smo se videle, slikale se i često se čule. Ona je mene prvenstveno volela zato što sam tada bila u jako lošim odnosima sa Lunom, ona je bila njen veliki hejter. Međutim, kada sam ušla u odnos sa Janjušem, ona me je osudila. Kada sam izašla iz „Zadruge 4” videla sam da je počela javno da me pljuje, vređa, izmšlja laži i da govori loše stvari o meni – kaže Marinkovićeva i otkriva da li je pokušala da stupi u kontakt sa tom devojkom i zatraži neko objašnjenje:

Ja sam je pozvala na telefon i rekla sam ‘Ćao, ovde Maja, htela sam da porazgovaramo i vidimo u čemu je problem’, jer zaista joj ništa loše nisam uradila da bi se ona tako ponašala. Spustila mi je slušalicu i onda sam joj ja snimila glasovnu poruku. To nije pretnja, nikakva, samo sam joj rekla, pošto me je već nazvala osobom kojoj treba stručna pomoć, da takve osobe ne odgovaraju za svoje postupke. Na tu poruku mi nikada nije odgovorila, ne znam šta hoće od mene, možda poput mnogih želi malo medijske pažnje ili je nešto drugo u pitanju zaista ne znam. Ništa ovde ne smatram pretnjom, samo sam joj rekla da pripazi na ponašanje jer je sve ovo predaleko otišlo – zaključila je Maja.

BONUS VIDEO:

SVE FAZE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ Od devojčice do zavodnice, evo kako se menjao njen stil tokom 10 godina karijere! (FOTO)

SPREMAM SE PSIHIČKI! Maja Marković se oglasila pred venčanje sa Alenom, a evo šta je rekla

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Xyy

19.08.2021 21:49

Karma ima vise adresa ujedinile se protiv lune pa vam se vratilo da se krvite izmedju sebe bravo za lunu cuti i pusti da vreme pokaze kolko su kvalitetne te sto je pljuju