RADIMO NA BEBI SVAKI DAN! Kristina Spalević otvorila dušu o odnosu sa Kristijanom i priznala da aktivno rade na prinovi
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša zadrugarka Kristina Spalević otkrila je u emisji ''Narod pita'' da se plašila da se njen dečko Kristijan Golubović ne vrati ženi, ali sada kada je sve prošlo da se vole i da rade na prinovi koju jako žele.

Kristina je priznala da su je mnogi osuđivali zbog veze sa oženjenim Kristijanom, a Ivana Šopić koja je vodila sinoćnu emisiju primetila je da su ipak blaže prošli od mnogih parova koji su uradili isto.

Ivanu je zanimalo da li se plašila da će se Golubović vratiti ženi, a Spalevićeva je iskreno rekla da je imala dozu straha da se tako nešto ne desi.

- Jesam iskreno kada sam bila unutra. Kada je izašao bio me je strah, sve dok nije ušao i preskakao ogradu. Bila sam zabrniuta, čak i posle toga, naravno da mi je padalo napamet. Uvek sam imala osećaj da to može da se desi. Imao je on pehove u drugom rijalitiju, nije bilo ovako ali opet. Ja to recimo nikada ne bih oprostila, ali svi smo mi drugačiji - odgovorila je Kristina, a onda dodala i da rade na bebi svakodnevno.

- Radimo intenzivno, mi nismo pazili ni u Zadruzi. Slutimo stalno sa nekim bebama i igračkama - kroz smeh je rekla Kristina.

POMIRENJE BIVŠIH NA POMOLU? Ša odlučio da ponovo pokušaju u inat Tari, ovo ih je odalo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lola

19.08.2021 06:59

Zar jos nisi shvatila da neces nikad ni zatrudneti sa tim matorim nilskim konjom...

Ko ra

04.09.2021 13:02

@Lola - Hoce,hoce zatrudnie ako je neki malo mladji baja umesto njega oplodi

Ko ra

04.09.2021 13:02

@Lola - Hoce,hoce zatrudnie ako je neki malo mladji baja umesto njega oplodi