DANIMA JE TAMO, KAO I JANJUŠ! Maja Marinković pobesnela nakon što je raskrinkana, zadrugarka ne zna šta više da kaže, najviše se plaši ovoga!
Printscreen

Kako su jutros mediji objavili, paparaco je usnimio Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša kako odlaze u etno selo nakon završetka sinoćnje emisije "Narod pita".

Podsetimo, Janjuš je juče izjavio da ima novu ljubav i da neće ići tamo više.

I Maja se šokirala što je Janjuš bio u etno selu. Čim se probudila, oglasila se i otkrila da je ona tamo otišla kod Filipa Cara, a da se Janjuš naprasno pojavio.

Printscreen

 

- Mene ne da samo prate paparaci, nego očito i neki ljudi čekaju da ja krenem na određeno mesto, gde su rekli da više ne borave. Novinar je mogao da priđe i pogleda ko je prišao taksiju da me dočeka (Filip), a ovaj (Janjuš) je na drugi ulaz ušao sa tim drugim nekim crvenim kolima. Filip i ja smo otišli na svoj stranu, pre nego što je (Janjuš) uopšte ušao u dvorište. Ne znam da li ovim natpisima neko želi da izazove da pričam o nekim drugim stvarima ili mi se nameće čovek koji u isto vreme, slučajno ili namerno, dolazi na istu adresu. Znate da ja nemam problem da kažem, ali ovo nije istina. Niti sam se videla sa Janjušem, niti bih se više u životu videla. Zaista mi je ovo nepotreban problem u životu, da moram da objašnjavam kojekakve gluposti koje nemaju veze sa istinom - rekla je Maja, pa dodala:

Printscreen

 

- Ne treba mi povezivanje sa Janjušem, kad sam došla da se vidim sa Carem i tu sam nekoliko dana - poručila je Marinkovićeva.

Maja je, dok je davala izjavu, bila u društvu Cara, koji je sve njene navode potvrdio. Podsetimo, sinoć je Car došao u studio da iznenadi Maju poklonima i slučajno je poljubio u usta.

NAKON ŠTO SU MAJA I JANJUŠ ZAVRŠILI ZAJEDNO U ETNO SELO! Oglasio se Taki, svega mu je preko glave, ne može da veruje šta mu ćerka radi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading