ŠA NAPUŠTA BEOGRAD! Reper ne može da izdrži raskid sa Tarom, presekao i doneo odluku da menja život iz korena!
Printscreen

Vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša raskinuli, odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a mnogi komentarišu da ni pas koga su usvojili nije uspeo da spase njihovu ljubav, dok drugi pak komentarišu kako je sve ovo samo dobar marketinški trik kontroverznog para.

ŠA NAPUŠTA BEOGRAD! Reper ne može da izdrži raskid sa Tarom, presekao i doneo odluku da menja život iz korena!

Foto: Printscreen Youtube

 

Naime, Tara je ponovo blokirala Ša. Svi su bili šokirani jer je uklonila i nekoliko zajedničkih slika, zbog čega njihovi fanovi misle da su raskinuli.

Ni nepuni dan posle raskida, Ša se oglasio na Instagramu i to porukom koja je zaintrigirala njegove fanove budući da je par nakon Zadruge bio nerazvdojan. Izgleda da ga raskid nije poremetio, pa je on zakazao nastup van Beograda.

Mnogi su očekivali, sudeći prema ranijim izdanjima, da će Ša propatiti to što nije sa svojom rijaliti dragom i da će mu trebati par dana da se sabere. Ipak, on je uspeo da se digne iznad situacije i uveseljavaće svoje fanove.

KONAČNO OTKRIVENO! Evo šta Siniša radi dok je Marija Kulić sa Željkom na Zlatiboru, Miljanin otac ne želi da napusti Niš zbog ovoga!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goran

10.08.2021 12:13

On treba da promeni celu glavu, a ne zivot iz korena. U klanicu po novu govedju

Ruza

10.08.2021 17:51

Decko probudi se vec jednom.Glavu gore i nastavi zivot dalje.Mani se Tare...