SVE IMAM, NE MORAM DA ČEKAM STARIJE ČIKICE! Maja žestoko potkačila Anu, spomenula prostituciju i starletinu cenu, Koraćeva će joj ovo zapamtiti!
Foto: Printscreen

Maju Marinković pohvalili su gledaoci i stavili joj do znanja da je bolja od Ane Korać.

- Komentariše se da je to prevazišlo slučajnost i to većina komentariše, jer to nije jedan odevni komad, nego čitav stajling? - rekao je voditelj.

- Imalo nas je par, ali se uvek spomenem ja. Ja sam tu da drugima podignem cenu ako treba. Meni jedina tema nije garderoba, meni bi bilo zadovoljstvo da se neko oblači kao ja. Videla sam da se priča i o haljini iz Budve, koju nosi pola grada, ali je bitno da se pomenem ja. Volim samouverene žene, za mene to ona nije, a nije ni dobar čovek. Kada sam videla klipove, kada je bilo ono na Zadrugoviziji onaj potez sa haljinom, sve mi je bilo jasno. Ja sam gopođa za pojedine, mozak ne može da se kupi. Mislim da dosta zdravije razmišljam. Dizaću cenu svima nije problem, jer sam čula da im je cena mala. Mislim da su to preozbiljne lepotice za tako niske cene - govorila je Maja.

SVE IMAM, NE MORAM DA ČEKAM STARIJE ČIKICE! Maja žestoko potkačila Anu, spomenula prostituciju i starletinu cenu, Koraćeva će joj ovo zapamtiti!

Foto: Printscreen

 

- Moram i da kažem da Maju obožavam i da je sjajna. Takođe nemoj da dozvoliš da te porede sa nekim, zgodnija si od Ane Korać, ali nisi smela ono da dozvoliš sebi onakvo ponašanje zbog Janjuša. Nemoj biti ničija kopija, budi najbolja, budi svoja - dodala je gledateljka.

- Bila sam u mogućnosti da imam sve, nisam morala da čekam starije čikice - kometarisala je Maja Anu u "Narod pita".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nena

08.08.2021 10:26

Ana je Ana , ali u reality-ju Ana je pokazala manire, lepo ponašanje i bila izuzetno kulturna, lepa.... A Maja je pokazala sve suprotno, vrištala, tukla se , psovala, napijala se, i za ono što ona potencira da je bila poštena, narod kaže ko o čemu kurva o poštenju... Jer mi od Ane nismo videli ni pornić ni sex uživo praćen neartikulisanim krivcima ( kad je Čorba čerečio, drala se da je odjekivalo i u dvorištu na onoj 360 se čulo) kao kada je Maja u pitanju... Ana je Ana, a za Maju je kad je bila Z1 isplivao snimak ispred jednog BG splava kako uriniraju po njoj i kružio je društvenim mrežama i tada je pisano da koristi pseudonim Rubi... Toliko... Ona mora da se leči od bezobrazluka, nevaspitanja i nekulture i da pogleda sebe pa komentariše druge i da nauči šta znači onih deset fraza koje vrti u krug misleći da će ispasti pametna.

Zana

08.08.2021 12:11

Maja je psihopata i istina je da je opsednuta sa Anom.Maja je od zadruge promenila zivot.Do tada ruzna do bola i tada je pocela da se operise i da kopira Anu Korac.Uvek ce biti losa kopija,jer uvek nosi sto je Ana nosila ,cak i pokrete i ponasanje kopira.Ana ce za nju biti dama a ona se pokazala kao sto smo svi videli.Uzas

Marina

09.10.2021 15:50

Devojko!Nemas ti nista! Nemas obrazovanje !Nemas mozga u toj silikonskoj glavi.Samo znas za cerecenje!!!