SUPARNICE Ana Korać za Alo! progovorila o odnosu sa Marinkovićevom: Maja me mrzi, ali bi da bude kao ja!
Foto: Printscreen/instagram

„Svaka kopija bi da bude original“ mogla bi da bude omiljena pesma Ane Korać, ali ne i Maje Marinković, koju su mnogi gledaoci „Zadruge“ često prozivali da kopira starletu iz Ivanjice.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Iako je Maja u više navrata pokušavala da se opravda i dokaže da nikada nije želela da izgleda kao Ana, Koraćeva joj to nije poverovala, a ekskluzivno za Alo! istakla je da joj je simpatično svaki put kada bivšoj zadrugarki posluži kao inspiracija. Osim toga, Ana je govorila i o svojim planovima za ponovno učešće u rijalitiju, ali i o svom odnosu sa Majinim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, te je otkrila kako je protekao njihov nedavni susret.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Mislim da ne preterujem kada kažem da je Maja opsednuta mnome. Dok smo zajedno bile u rijalitiju, imale smo dosta svađa. I tada sam primetila kako me gleda, a verujem i da je svet video šta radi i ko koga kopira - rekla je na početku razgovora za Alo! i dodala:

- Divi mi se, a u isto vreme me mrzi. Maja to nikad ne bi priznala, niti ima lepo mišljenje o meni, a hoće da bude ja. Tako to ide - rekla je Ana, a potom se osvrnula na činjenicu da je Marinkovićeva u „Zadruzi“ često nosila odevne kombinacije koje je Ana nosila pre nje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Spremna sam da budem mama!

Koraćeva ističe da je sve dosadašnje ciljeve ostvarila, ali da joj je jedina neostvarena želja da postane majka, te otkriva o kakvom venčanju je oduvek maštala.

 - U budućnosti sebe vidim kao mamu, posao će doći, to je manje bitno. Mislim da ću biti najbolja mama na svetu - rekla je Ana i dodala:

- Oduvek sam sebe zamišljala u nekoj prelepoj venčanici, da imam venčanje kao u filmovima, na nekom ostrvu - priznala je starleta za Alo!.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Tokom superfinalne večeri ljudi su mi masovno slali poruke i slike, kada sam videla, šokirala sam se. Pomislila sam „da li je ovo realno, kako vrhunsko pamćenje devojka ima“. Ali nije reč samo o toj kombinaciji, ona je tokom cele sezone nosila sve što sam ja oblačila u prošlosti - rekla je kroz smeh Ana i dodala da se nije videla sa Markom Janjuševićem Janjušom samo da bi Maju provocirala.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Janjuš mi se javio i pitao me je da se vidimo. Otišli smo na ručak, bio je tu i moj najbolji drug Stefan. Bilo nam je baš lepo, ispričali smo se - objasnila je Ana.

Instagram

 

 

Iako se početak pete i poslednje sezone „Zadruge“ bliži, Ana kaže da sebe više ne vidi u tom formatu.

- Volela bih da se oprobam u „Survajveru“ i da odem na ostrvo, da vidim kako bih se snašla u tim uslovima. Želim da se prijavim za takav projekat pošto ne mogu da funkcionišem bez šminke i kozmetike, pa bih volela da me neko baci na neko ostrvo gde moram da se snađem - rekla je Koraćeva.

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

TARA I ŠA BOGATIJI ZA NOVOG ČLANA PORODICE Simova objavila srećne vesti i pokazala o kome je reč! 

Komentari (1)

Loading
Vasar Tastine

08.08.2021 09:06

Maja ulicarka te mrzi jer nije kao ti! Uostalom sve licite, ocigledno nosite jednu sliku kod plasticara.