SVI SU ME OGOVARALI UNUTRA! Jovana otkrila ko ju je najviše razočarao, oplela po Sandri Rešić i Vladimiru Tomoviću, a spomenula i Osmana Karića
Printscreen

U toku je emisija Narod pita, a gosti voditeljke i bivše zadrugarke Ivane Šopić ovo veče su Jovana Ljubisavljević i Mina Vrbaški. Uključila se gledateljka i odmah upitala Jovanu:

- Da li moguće da ipak nije mnogla da se obrani Jovana od Tomovića i da li je zbog toga držala toliko do znanja - rekla je gledateljka.

Printscreen

 

- Ja sam se na taj način držala do sebe i to možda jeste bio moj gard od njega. Pokušala sam da budem ljubazna ali je to pogrešno shvaćeno - rekla je Jovana.

Gledateljka je u jednom momentu htela da da telefon Ivanu, komšiji od gledateljke koji tvrdi da je bio u vezi sa Jovanom, ali on nije hteo da se uključi u emisiju.

- Moram da kažem da sam saznala koliko me je njih ogovaralo, najviše mi je bilo krivo za Sandru Rešić - rekla je mIsica da onda komentarisala medijski rat Sandre i Osmana Karića:

Printscreen

 

- Moram da kažem da je Osman odgovorio Sandri jer je njena majka pričala loše o meni, a on kao Stefanov otac i moj otac normalno da će braniti nas dvoje - pričala je misca.

SANJA ZA ROĐENDAN NAPRAVILA SPEKTAKL! Pozvala sve bivše zadrugare, a pravo iznenađenje je bila ona, Stankovićeva žestoko oplela po Ani Korać!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Visnja

07.08.2021 10:52

Jovana nisi svetica to treba da znas. I jos nesto Tomovic je naucna instivcija za Karica. Brukas se sa Karicem kako god.

poli

09.08.2021 11:31

Misica tj. ždrebica Dohe i Quatar!! Blago kući koju zaobiđe!!!!

poli

09.08.2021 11:31

Misica tj. ždrebica Dohe i Quatar!! Blago kući koju zaobiđe!!!!