ODREŠILI KESU! Miki Đuričić otkrio honorar koji dobija u Zadruzi, Željko Mitrović je spreman da izdvoji ozbiljnu svotu novca za njega!
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Budući da je ovo, kako Mitrović ističe, poslednja Zadruga, produkcija na čelu sa njim će verujemo spremiti nezapamćen doživljaj i haos, a po fotografiji koju je Željko objavio pre nekoliko dana možemo i zaključiti da će čelnik Pinka okupiti najveće rijaliti zvezde na ovim prostorima.

Naime, on je nedavno objavio fotografiju na kojoj je sa Mikijem Đuričićem koji potpisuje ugovor za Zadrugu 5.

U jedinom intervju, Miki je progovorio o iznosima koje rijaliti zvezde dobijaju za učešće, ali se i osvrnuo na svoju zaradu.

ODREŠILI KESU! Miki Đuričić otkrio honorar koji dobija u Zadruzi, Željko Mitrović je spreman da izdvoji ozbiljnu svotu novca za njega!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

- Ja sam uvek zadovoljan honorarom, a veruj mi da svi ostali lažu. One cifre o kojima pričaju, 100, 200 hiljada to su gluposti - rekao je Miki, a zatim se osvrnuo na svoju potencijalnu zaradu koju je 9 dana pre kraja prve sezone Zadruge ispustio jer nije želeo da provodi vreme sa ostalim ukućanima:

- Ja sam trebao negde oko 50 hiljada da uzmem u Zadruzi 1 i ja 9 dana pred kraj poludim i kažem idem kući. Oni kažu jesi li lud ostani još 9 dana, ali ja sam rešio i odem bez ičega - prisetio se Miki te sezone.

Podsetimo, Miki je diskvalifikovan iz Zadruge 3 jer je pravio haos, agresivno se ponašao i tukao žene što je izazvalo neviđeni skandal u javnosti.

OVAJ PUT IMAM BAŠ DEBEO RAZLOG ZA TO! Luna Đogani konačno progovorila o ulasku u Zadrugu 5!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Pekson

01.08.2021 17:22

Tolike pare za ovog vagabunda,sramota,toliko bolesne dece ceka lecenje,bolje te pare usmeriti tamo,stavite prst na celo. Ja po ceo dan operisem ljude i necu za ceo rwdni vek ustedeti te pare,eto gde mi idemo kao nacija....