AKO PREVARIM ŽENU SA BEŠTIJOM U RIJALITIJU, OBESIĆU SE NA SRED KUPINOVA! Miki Đuričić o učešću u "Zadruzi 5"!
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Miroslav Miki Đuričić prvi je poznati učesnik najgledanijeg rijaliti-programa na našim prostorima "Zadruga 5", a  kako sam kaže, najbitnije mu je da ne poklekne na čari neke devojke jer bi, u suprotnom, ženu i ćerku odmah izgubio.

Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

- Biću veran do kraja supruzi. Kada bi mi se desilo da prevarim ženu u rijalitiju, ne bih mogao sebe da pogledam u ogledalu. Ne znam kako bih hodao ulicom. Kako bih živeo da me kući ne čekaju žena i dete samo zato što sam se ja zezao s nekom budalom u rijalitiju. Pritom, i vi znate da tamo ulaze devojke lakog morala. Pa zamislite samo da zbog neke beštije izgubim porodicu! Onda bih stvarno trebalo da uzmem štranjku i da se obesim nasred žive vode ovde u Kupinovu - rekao je Miki i otkrio da je srećan sa suprugom:

- Ja nisam u nesrećnom braku, kao što su ovi neki bili u nesrećnim brakovima, pa varali žene. Ja sam u srećan sa ženom i ćerkicom.

Printscreen

 

Rijaliti-zvezda nema koga ne bi volela da vidi u Beloj kući, ali joj je draže da ima jednog neprijatelja, kao što je Vladimir Tomović, nego deset lažnih:

- Niko mi ne smeta, neka uđe ko hoće. Mnogi misle da meni smeta Tomović. Ne smeta on meni. Mi smo dva konja, koja, umesto da uzmu pare, tamo se potučemo i svađamo. Postoji netrpeljivost između nas, ali draži mi je jedan Tomović za neprijatelja nego deset lažnih prijatelja koje sam imao u rijalitiju - rekao je Miki. 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Gaga

30.07.2021 18:07

Miki ti si car, nijedna nije vredna, imaš zlato kući, čuvaj ga i neguj, tvoje izjave su vrh vrhova. Navijam da pobediš i naravno glasaću za tebe

Ђура

03.08.2021 06:24

Питање је да ли нека хоће са њим .