ČUO SAM DA ŠA BIJE TARU, TO MI JE UŽAS! Fran razvezao jezik i opleo po bivšem prijatelju i Simovoj, urnisao i Paulu, a dotakao se i se*sa sa Anđelom Vešticom!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Fran Pujas, zadrugar iz Hrvatske, zadovoljan je svojim učešćem u Pinkovom rijalitiju. Iako je na imanje u Šimanovce došao sa devojkom Paulom Hublin, njih dvoje su rastavljeni dočekali povratak u spoljni svet.

Atraktivnu devojku on smatra svojim najvećim promašajem, a zbog čega otkriva u intervjuu za gorepomenuti list u kojem je pričao i o prijateljima iz rijalitija, burnoj prošlosti i Anđeli Veštici, s kojom je imao se*s nakon završetka rijalitija, posle čega su se posvađali.

Počele su pripreme za "Zadrugu 5", da li će te publika ponovo gledati u rijalitiju? 

- Ušao bih, ali i dalje ništa nije sigurno, čekam poziv iz produkcije. 

Da li si se čuo sa Paulom nakon što se rastavljeni napustili "Zadrugu"? 

- To me svi pitaju, naravno da se nisam čuo sa njom, i nećemo se čuti. 

ČUO SAM DA ŠA BIJE TARU, TO MI JE UŽAS! Fran razvezao jezik i opleo po bivšem prijatelju i Simovoj, urnisao i Paulu, a dotakao se i se*sa sa Anđelom Vešticom!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Paulin otac loše priča o tebi, zašto?

 - Skoro sam ga sreo, javio sam mu se, hteo sam da ga pozdravim, ali on nije uzvratio. Uradio sam ono što je bilo do mene. Paula i ja smo bili oko pola godine u vezi pre nego što smo ušli u rijaliti, u to vreme ja sam sedeo sa njim, poznavali smo se. Odnos između nas je bio više nego korektan, ne znam šta se dogodilo da on sada tako govori o meni, ali okej, to je njegovo mišljenje. Neka sada tata malo pazi na nju.

Ko ti je najveće razočaranje u "Zadruzi"?

- Definitivno Paula i Nenad Aleksić Ša!

Ša? Pa zar niste drugari?

- Otkad smo izašli, čuo sam se sa Ša. Nenad i ja smo se jednom videli i od tada skoro da nismo ni u kakvom kontaktu. Ništa se specijalno nije dogodilo. On je sa Tarom, pretpostavljam da mu ona ne da da se viđa i druži sa mnom. Mislim da to nije u redu. Meni takav prijatelj ne treba, sutra ako raskinu, ja ga neću prihvatiti zato što ga sada nema. Najviše mi je zasmetalo što se nešto dogovorimo, on ispali, čak se i ne javi, šta će to meni?!

ČUO SAM DA ŠA BIJE TARU, TO MI JE UŽAS! Fran razvezao jezik i opleo po bivšem prijatelju i Simovoj, urnisao i Paulu, a dotakao se i se*sa sa Anđelom Vešticom!

Foto: Alo.rs

 

Da ti nije zamerio što se družiš s njenim bivšim dečkom Matejom Matijevićem?

- Matiju sam upoznao preko Filipa Reljića, sa kojim živim. Oni su super momci, legli smo jedni drugima. Filipova sestra Sara je prijatno iznenađenje, nema tu nikakvih ljubavnih odnosa, živim kod njih. Cela porodica je mnogo dobra i fina. Ne znam da li mi je to Nenad zamerio, nema prava na to, on i Matija se i ne znaju. Njima je jedina zajednička tačka Tara.

Šta sada misliš o Tari Simov?

- Nemam baš lepo mišljenje o njoj. Ne verujem da će ona i Ša uspeti. Ako je istina ono što se piše da je Nenad bije i maltretira, ona je luda što to trpi, a njega osuđujem. Opet kažem, ja ne znam šta se dešava, ali ako je istina, onda strašno.

Jesi li se pomirio s Anđelom Vešticom?

- Da li moram to da komentarišem? Ne želim da produbljujem rat sa njom. Bio sam pijan i desilo se da budem sa njom, to je bila greška. Nije istina da sam bio naduvan da ne mogu da izađem iz kola. Ne priča mi se o tome, jer znam kakva je ona, znam da će opet početi da piše svašta i onda nema potrebe za tim. Nismo u kontaktu, ne čujemo se uopšte.

Da li bi neka veza iz "Zadruge" mogla da opstane?

- Mislim da nijedna veza nema perspektivu, osim možda Rijalde i Kenana. Maja i Janjuš su od svih nas ispali najnormalniji. Rastali su se i nastavili dalje. Tamo su pravili ozbiljne scene, ali dobro je da su se razdvojili i da je sada sve u redu.

PROLAZI KROZ PAKAO! Tara Simov na udaru zbog postavljanja fotografija mlađe sestre, spominje se i dečija po*nografija!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading