PROLAZI KROZ PAKAO! Tara Simov na udaru zbog postavljanja fotografija mlađe sestre, spominje se i dečija po*nografija! (FOTO)
Printscreen

Tara Simov je zbog svojih skandaloznih postupaka u rijalitiju navukla gnev javnosti i naroda koji nikako ne podržava ono što je kontroverzna zadrugarka prikazala u Zadruzi, a napadi se nastavljaju i po njenom izlasku iz istog.

Naime, Simova je objavila na Instagramu kako joj uporno prijavljuju profil zbog dečije po*nografije jer objavljuje fotografije svoje maloletne sestre i naglašava da su ti napadi gnusni i sramotni.

Printscreen

 

- Moram da pozdravim ljude koji mi konstatno prijavljuju postove i storije (to ide do tmere da mi briše Instagram storije moje mlađe sestre za dečiju po*nografiju) i da mi ugase profil i obrišu svaku objavu ja opet postojim, tako da dušmani bolje neki atentat, slabo vam ovo - napisala je Simova uz emotikon koji plače od smeha.

VIŠE NE IZGLEDA OVAKO! Ana Korać napravila nesvakidašnju promenu na sebi, komentari samo pljušte, a starleta je potpuno drugačija!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading