KRISTIJAN NIJE ISPOŠTOVAO DOGOVOR, ŽESTOKO SE ZAMERIO PRODUKCIJI Golubović gubi šansu da se ponovo pojavi u Zadruzi
Alo

Kao i svake noći otkad se završila četvrta sezona "Zadruge", gledaoci će i večeras imati priliku da prate emisiju "Narod pita". Darko Tanasijević večeras će ugostiti Miljanu Kulić i Mišela Gvozdenovića.

Printscreen

 

 

Iako je Pink najavio da će večeras u Šimanovce doći i Kristijan Golubović, izgleda da mu je nešto iskrslo, pa je prekršio dogovor koji je imao sa produkcijom i otkazao učešće u emisiji.

Poznato je da zadrugari imaju obavezu da gostuju u emisiji "Narod pita", a ukoliko odbiju da se pojave, oduzima im se novac od honorara. Iz tog razloga Veliki šef je uplatio zadrugarima deo honorara, a deo novca treba da im legne na račun tek kad počne nova sezona rijalitija. 

Ataimages

 

 

O ovoj odluci je, u poslednjoj nedelji četvrte sezone, Veliki šef obavestio zadrugare.

- Dragi zadrugari, juče je na račune svih zadrugara koji su učestvovali uplaćeno 50 posto honorara. Iako je ugovorni rok tek za dva meseca, i ove godine smo želeli ovim gestom da ukažemo zahvalnost svima. Bilo je svega i svačega, ali ste neizostavno bilo najgledaniji. S obzirom na to da ste obavezni da prisustvujete u emsijama "Narod pita" koje se emituju celog leta, druga polovina honorara biće vam uplaćena kada se emisije završe, što će svakako biti u ugovornom roku. Pozdrav, Veliki šef - pisalo je tada u pismu.

Ostaje da vidimo da li će biti Kristijan biti kažnjen jer se večeras neće pojaviti u emisiji kako je prvobitno bilo planirano. Nema sumnje da će Miljana i Mišel prirediti pravi spektakl gledaocima.

BONUS VIDEO:

LUNA I SLOBA U ZADRUZI 5, ANABELA I MARKO POD ZNAKOM PITANJA Ovo je cifra koju traže za ulazak u najpopularniji rijaliti!

Komentari (2)

Loading
Ђура

29.07.2021 05:45

Надам се да неће бити шала .

lela

29.07.2021 10:21

Sad se raspadaj ti kriminalcu kad mozes da kazes za bivsu zenu bas me int3resuje kako ce tvoj sin da reaguje na tvoje reci prema njegovoj majci koja ga je rodila