LUNA I SLOBA U ZADRUZI 5, ANABELA I MARKO POD ZNAKOM PITANJA Ovo je cifra koju traže za ulazak u najpopularniji rijaliti!
Foto: Alo.rs

Upravo iz tog razloga, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović odlučio je da ova sezona bude najspektakularnija dosad i da okupi neke od starih učesnika koji su svojim učešćem privukli najviše pažnje, a čija imena zasad drži u strogoj tajnosti, kako bi čelnici Pinka publici priredili iznenađenje.

e-stock/M.RAFAILOVIĆ

 

 

Kako prenose mediji, a prema saznanjima od izvora bliskog produkciji, potencijalni učesnikl "Zadruge 5" koji će u nekom momentu ući u rijaliti je Sloba Radanović. Sa njim uveliko traju pregovori o ulasku na imanje u Šimanovcima, a iznos koji se pominje za Radanovićev ulazak je 100.000 evra. Ipak, Sloba verovatno neće moći da uđe na samom početku, jer ima rasprodate nastupe sve do novembra.

Printscreen/EON

 

 

Veliko iznenađenje za gledaoce bi predstavljao i ulazak bivše Radanovićeve devojke Lune Đogani, zbog koje mu je i pukao brak sa pobednicom rijalitija. Supruga Marka Miljkovića bi u rijaliti verovatno ušla sa svojom ćerkom Mijom, dok je Markov ulazak i dalje pod velikim znakom pitanja, zbog tužbe koju je televizija Pink podnela protiv njega.

Printscreen/EON

 

 

Osim njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Lunini roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani, pa će biti zanimljivo videti kakav će biti odnos među članovima porodice starog ljubavnog para, koji su bili glavne zvezde jedne od prethodnih sezona.

Instagram/anabelci

 

 

Da nijedna sezona ne prođe bez nje, pobrinuće se i Miljana Kulić sa naslednikom Željkom, ali navodno i Nadežda Biljić i njen verenik Toma Panić sa sinom Longom, kao i Aleksandra Subotić sa svoje dvoje dece.

Kako će mnogi od učesnika biti sa decom, prema pisanju pojedinih medija, Željko Mitrović i produkcija će do septembra napraviti u okviru imaginarijuma ceo jedan kompleks u kome će boraviti roditelji sa decom.

Inače, jedini sigurni stari učesnik koji je već potpisao ugovor sa produkcijom je Miki Đuričić, što je potvrdio i sam Mitrović. On je naime, podelio na svom Instagram profilu fotografiju sa pčelarem iz Kupinova.

- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Verovatno će "Zadruga 5" biti poslednja "Zadruga", a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona - naveo je Mitrović uz fotografiju.

BONUS VIDEO:

LJUDE BOLI ŠTO IMAMO BAZEN Stefan Karić nasmejao sve izjavom, pa otkrio da Jovana i on prave decu!

Komentari (3)

Loading
Simeon

28.07.2021 22:30

Luna, Mia, Anabela i Gagi, Sloba , Miljana, NadeždaDA, a Miljković NE.Njega ne želimo u Zadruzi da gledamo.Ne zaslužuje poverenje PINK-a. Agresivni alkoholičar i kocar itd.itd., neka zasuče rukave i neka radi napolju.

Sokolice Ti Si

28.07.2021 23:45

@Simeon - Balavis na miljkovica