TARA TROŠI IVANIN NOVAC, TO ĆU I DOKAZATI! Đedović izneo nove optužbe na Nenadov račun, žestoko potkačio Simovu!
Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć su u emisiji gostovali Marko Đedović, Nadica Zeljković i Nenad Aleksić Ša. Nenad se opet susreo sa bivšim prijateljem oštrog jezika, pa svađa ni ovog puta nije izostala.

TARA TROŠI IVANIN NOVAC, TO ĆU I DOKAZATI! Đedović izneo nove optužbe na Nenadov račun, žestoko potkačio Simovu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Gledateljka Milijana iz Sombora se uključila u program, kako bi prokomentarisala goste i postavila im pitanja. Prvi na meti bio joj je Nenad Aleksić Ša:

- U redu, ja bih isto komentarisala u vezi Tare i Ša, isto sam majka i imam sina od 40 godina, kao i Ša. Kad bi mi sin doveo ženu kao Tara, odrekla bih ga se preko novina. Mi smo gledali njene drogirane snimke, ako ti to treba... Ti ćeš biti sa njom dok imaš para, dok je vodiš po prodavnicama. Ti si u klimaksu - rekla je gledateljka.

- Verujte, vi sada džaba trošite reči - poručila je Nadica.

- Tebe se Ivana rešila, pametna, a sa Tarom nećeš biti ni sedam meseci. Matora drtino, ona će te šutnuti čim joj kupiš sve što joj bude trebalo - govorila je gledateljka.

- Poslednja emisija će ti biti kad idem na poligraf da dokažem da si od Ivane sakrio novac i tokom brakorazvodne parnice. Obećavam! Tara troši Ivanin novac - dodao je Đedović.

- A ja sam čuo da si ti hteo da skačeš sa mosta zbog dečka - svađao se Ša u emisiji "Narod pita".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jana

26.07.2021 08:43

Sa covekom definitivno nije u redu.Celu noc je gledao u telefon,citao sta mu pise devojka a on naduvan,trza se,mlatara rukama i stalno ponavlja isto.Nije na dobro