MNOGO TREBA DA SE ULOŽI, A JA NEMAM NIŠTA! Milica Kemez rastužila izjavom o novom domu, sve joj je bilo crno u životu, a sada će uraditi nešto da pomogne svima
Foto: Alo.rs

Milica Kemez oglasila se nakon završetka rijalitija "Zadruga" u kojem je bila dvoplasirana.

Ona je poslednjeg dana Zadruge otkrila da nema gde da ode po završetku rijalitija, a potom je dobila kuću.

- Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata - rekla je tužnim glasom Milica.

Ipak, to je ne sprečava da bude srećna što je osvojila visoko drugo mesto. Milica je rešila da učini nešto veliko.

- Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore se anksioznošću želim da otvorim oči. Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju - poručila je Kemezova i otkrila delimično čime planira da se bavi u daljoj budućnosti.

 

 

Komentari (2)

Loading
Zoran

13.07.2021 11:35

Ja nemam nista a mnogo.treba da se ulozi.kaze frizerka Kemez. Ista .je za dve godine zsdruge zaradila oko.100.000 eura i dobila kucu a sada kmeci da joj narod kupi.i.sporet... Da li.je takvo.ponasanje normalno.i.sta zamislha pored stotine hiljsda radnika koji.za ceo zivot ne mogu.zaraditi. koliko Ona za goli.seks i.psovanje..

Sanja

24.07.2021 17:22

Ova vec govori da nema nista,kod nas se kaze-"ciganska posla"-samo prose od fanova-pare,poklone,garderobu-samo prose...uzimaju sve,a nikada im dosta-fuuuuuuuj