POKAZALA JE SVOJE PRAVO LICE! Iva Grgurić je u šoku nakon finala, progovorila o pobednici Zadruge 4, a nije izostavila ni Milicu Kemez
Printscreen

Iga Grgurić prošle godine je odnela pobedu u "Zadruzi", dok je sada prvo mesto osvojila Nadica Zeljković.

Bivša učesnica rijalitija istakla da joj je drago što je Nadica pobedila, ali i otkrila kako gleda na Milicu Kemez.

- Čast mi je što sam titulu predala Nadici. Ja sam mislila da će možda pobediti Fran ili Paula, ali drago mi je da je Nadica ta. Borila se za prave vrednosti. Kada sam ja bila, nije bilo gledalaca, bila je korona, potpuno je drugačije, a meni nije bilo u malom mozgu da ću pobediti. Verovatno ni Nadica nije očekivala. Čak se i kod Nadice i kod mene video na licu šok, a ja sam mislila da će od njih dve pobediti Milica Kemez. Ali drago mi je da su ćerka i majka ponele titulu pobednice "Zadruge". To je moderan "Survivor", ogoliš se skroz pred nacijom, pokažeš svoje pravo lice. Životna škola - rekla je Iva i dodala:

Printscreen

 

- Milica je ove godine bila dobra, dodirnula je srca naroda, ljudi nisu bili slabi na nju u Zadruzi 3, ali sada je dotakla srca i ona njena ispovest kod Drveta je dirnula naciju i glasali su za nju. Ja koliko sam videla, ona je rekla da nije imala gde da ide. Mi nismo imale lep odnos, krivo mi je kada znam da neko nema gde da ode, čak je i mene dirnula. I drago mi je da je dobila kuću - ispričala je Iva u "Premijeri-Vikend specijal".

Komentari (0)

Loading