MATORA I CAR SU ME UPROPASTILI! Sanja Stanković se po izlasku iz rijalitija suočila sa majkom koja joj je sve sasula u lice, nije birala reči
Printscreen

Sanja Stanković otkrila je da uopšte nije spavala i priznala da je otišla na "remont" u frizerski salon.

- Jao, oka nisam sklopila! Sad sam kod frizera na remontu (smeh) - počinje Sanja i otkriva šta se sve dešavalo kada je došla kući i sela da razgovara sa majkom:

- Da, baš sam se uplašila susreta sa njom. Ali, pozitivno sam se iznenadila. Za sada je sve super. Možda čeka da se sve slegne, pa da mi zameri (smeh). Jako smo se poželele jedna druge, naš susret je bio jako emotivan i pun suza. Inače, dosta lepih vesti me je sačekalo i lepih komentara od ljudi - kaže Sanja.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Sanja otkriva da li joj je majka rekla nešto o njenom odnosu sa Filipom Carem.

- Čeka da se malo slegne sve, pada mi kaže šta ima. Ali zamerila mi je onaj odnos u toaletu i pokazala slike šta je radio. Drugari su mi zamerili njega i govorili mi šta mi je radio iza leđa. Svi mi zameraju njega, da mi nije trebao, da sam pokazala koliko sam dobar čovek, koliko sam draga i mila - kaže Stankovićeva.

- Govorili su mi koliko je Matora bila odvratna prema meni i koliko mi je radila o glavi iza leđa. Nisu imali baš lepe reči za taj odnos. Nisu je vređali niti bilo šta tome slično, ali nisu imali reči hvale za nju i ceo naš odnos u "Zadruzi 4" - zaključila je Sanja.

STANIJA OČAJNA ZBOG PENTHAUSA KOJI JE PAZARILA Objavila kako će izgledati, pa priznala da je baš besna! Više o tome OVDE.

 

Komentari (0)

Loading