IVANA OTKRILA DATUM POTPISIVANJA RAZVODA SA ŠA, pa konačno priznala da li će se pomiriti s reperom (VIDEO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Bivša supruga, repera Nenada Aleksića poznatijeg kao Ša se najpre iselila, a potom je najavila otvaranje novog salona koji je danas premijerno pokazala. Uz slavlje sa prijateljima otvorila je vrata svog novog radnog mesta.

 Alo! Vam sa lica mesta prenosi ko je sve došao na otvaranje i kako izgleda Ivanin novi salon. Video prilog koji smo spremili za vas, pogledajte na početku teksta.

Ivana je blista u roze kompletu, a kratka šorts je istakao njene vitke noge. Među prvima je stogla devojka Viktora Živojinovića, Sandra Miljaković sa kojom je reperova bivša supruga, veoma bliska. Ivana nije skidala osmeh sa lica, ali nije ni ispuštala čašu iz ruke, sa kojom je rado nazdravljala gostima.

Kako naš reporter koji je na licu mesta, saznaje Ivana se od Nenada zvanično razvela 7. juna, on je svoju punomoć dao advokatu da obavi sve oko razvoda, jer je Ša i dalje u učesnik "Zadruge".

Mnogo se pričalo o Nenadovom potezu kada je u Beloj kući karminom napisao "Ivv izvini", pitali smo Ivanu šta misli o tome, a ona je suzdržano odgovorila da ne želi da priča o dešavanjima sa imanja u Šimanovima, i da je jedina tema koje je zanima salon.

"Skini prezime, kvari ti lepotu", hit poruke koje je Ivana dobila nakon razvoda, čitajte OVDE.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading