GUŠI SE U SUZAMA Kristijanova ljubavnica ne može da se sastavi nakon Golubovićeve diskvalifikacije, posvetila mu ove stihove (VIDEO)
Printscreen

Osvanulo je prvo jutro u "Zadruzi 4" bez Kristijana Golubovića, koji je diskvalifikovan u ranim jutarnjim satima nakon žestokog okršaja s Miljanom Kulić.

Njegov odlazak najteže je pao Milanu Jankoviću Čorbi, ali i Kristijanovoj ljubavnici Kristini Spalević, koja je završila u suzama, sama u hotelu. Ovo jutro dočekala je, očekivano, u suzama, a pesme kojim ih je budio Veliki šef dodatno su je dotukle.

"S tobom je prava stvar" Zdravka Čolića pevala je Kristina u suzama, dok je grlila plišanu igračku, a potom se dodatno rasplakala uz Džejev hit "Gde ću sad, moja ružo".

Kristina, koja je vođa ove nedelje, ostala je sama u hotelu, gde od jutros plače zbog Kristijanovog odlaska, a dodatno su joj otežale emotivne pesme kojim je Veliki šef jutros budio zadrugare. Cecin stari hit "Zlato, srećan put" potpuno ju je emotivno razorio, te je lila gorke suze dok je pevale stihove u kojima je, po svemu sudeći, pronašla i svoju situaciju.

U kom gradu i kod koga će Kristijan živeti nakon diskvalifikacije, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading