NIJE MOGLA DA PREĆUTI! Oglasila se Tara Simov nakon Nenadove ispovesti i pokajanja, diskvalifikovana zadrugarka poslala reperu jasnu poruku! FOTO)
Printscreen/Alo!

Nakon što je Nenad Aleksić Ša završio u suzama i priznao da je o Ivani loše govorio da bi se, kako kaže, "oprao" od svojih (ne)dela, a da zapravo nijednu zamerku nema kada je o njoj reč, niti o njihovom zajedničkom životu.

Posle ove Nenadove ispovesti morala je da se oglasi i Tara Simov koja je istakla da svako u svom životu ima neku takvu osobu koju nikada neće prežaliti.

Printscreen

 

- Svi mi imamo nekog "našeg" kog nećemo nikada zaboraviti, prežaliti i preboleti. Nekog našeg gde na pomen imena krene suza. I ja imam taj problem, i to je normalno. Samo ne znam zašto mislite da bih zamerila Nenadu što ima dušu i što ga bole loše stvari koje je uradio? Ja mogu samo da kažem da niko nema taj kredibilitet da mene naziva greškom, i završiti svoj komentar na ovu temu - napisala je Tara u objavi na Instagramu.

Oglasio se Nenadov otac nakon reperove bolne ispovesti o Ivani i preljubi, a ovu istinu je dugo prećutkivao! Više o tome OVDE.

 

 

Komentari (0)

Loading