DUŠA ME BOLI! Oglasio se Nenadov otac nakon reperove bolne ispovesti o Ivani i preljubi, a ovu istinu je dugo prećutkivao
Printscreen

Reper je, sinoć, tokom "Pretresa nedelje" završio u suzama i priznao da je o Ivani loše govorio da bi se, kako kaže, "oprao" od svojih (ne)dela, a da zapravo nijednu zamerku nema kada je o njoj reč, niti o njihovom zajedničkom životu.

On je kroz suze istakao koliko mu je teško što ju je povredio, te da nema hrabrosti da se sa njom suoči, a takođe izrazio je bojazan zbog toga što će, posle svega što je uradio, morati da izađe na oči porodici, prijateljima.

DUŠA ME BOLI! Oglasio se Nenadov otac nakon reperove bolne ispovesti o Ivani i preljubi, a ovu istinu je dugo prećutkivao

Printscreen

 

Zoran Aleksić, reperov otac je izjavio da ne krije koliko mu teško pada sinoćna sinovljeva ispovest.

- Gledao sam i duša me boli koliko se kida. Nenad je jedna dobra i plemenita duša i videli ste sinoć koliko mu je žao što je povredio Ivanu. To što se porodice tiče, ne možemo dugo da se ljutimo, on je naše dete, brat, stric i mi ga volimo. Niko bezgrešan nije, ta greška ga je emotivno slomila, ali tu smo mi i pravi prijatelji da ne dopustimo da klone - istakao je Zoran i dodao:

- Za ono sinoć - bravo sine, to je pravi Nenad! Kada bude zagrlio Vuka i Lazara, koji ga obožavaju, znaće da nije sam - dodaje on.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading