HITNO DOZIVA OBEZBEĐENJE! Janjuš i Maja doživeli vrhunac kolapsa, neviđeni haos u rijalitiju se nastavlja, izgovorene i ove brutalne reči!
Printscreen

Nakon brutalnih reči Ermine Pašović i nezapamćene drame, Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković nastavili su svađu i danas, kad ga je ona pratila u stopu, dok je košarkaš molio da ga ostavi na miru:

- Želim da budem sam, ženo! Neću da se raspravljam! - govorio joj je Janjuš.

- Želim da budem sam, ženo! Neću da se raspravljam! - govorio joj je Janjuš.

Printscreen

 

- Pusti me, želim da budem sam. Sa tobom sam, jer ti popuštam, ostavi me na miru, želim da sedim malo sam! - molio je Janjuš.

- Vidiš kako se ponašaš! Neću, zato što si bezobrazan, ne zanima me. Hajde, glumiš žrtvu, sve ovo namerno radiš opet. Neću da se sklonim, neću da te pustim, nije ni meni dobro - pratila ga je Maja i plakala.

- Nemam šta da pričam sa tobom više, ostavi me na miru! Doživeo sam jutros katastrofu opet! Neka dođe obezbeđenje, neka je vode - vikao je Janjuš.

Komentari (1)

Loading
Marko

17.06.2021 19:38

Šta reći a Ne spomenuti Oca Maje .On Kaze ,Pa Šta mlada ,lepa treba da zovi .Ako je Ona Lepa ,Ja sam Tito .Ako nastave izvor zajedno ,Jedan ide u Zatvor a Drugi ili Ona itd .To je Otac napravio od nje .Eto mu Ćere koja Kaže da ce da ide u KINU da trenira male Japance .Mozak Ne moze da se Ubrizga .Njeno opšte Obrazovanje Nula .