UPALA IM KAŠIKA U MED Fanovi kupuju kući Luninoj i Markovoj bebi, od cifre koju su već skupili će vam pozliti!
Alo

Rijaliti zvezde Luna Đogani Marko Miljković često dobijaju poklone od svojih mnogobrojnih fanova, a sada se Lunina armija odlučila da im pripremi veliko iznenađenje.

Printscreen

 

 

Fanovi su, navodno, otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 evra za njihovu bebu, koja je juče došla na svet.

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali biće i više - rekla je jedna gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti, a samo ona je, kako se priča, dala 2.500 evra, prenosi Srbija Danas.

Printscreen

 

 

Na fan grupama "Zadruge" i danas se pojavila objava gde pozivaju da se skuplja novac za Lunu. Koliko vidimo, reč je o tome da se skuplja novac za njihovu novu kuću.

- Ko nije do sad uplatio za novu kuću Lunči i Marka, neka se meni javi u inbox za informacije - napisao je jedan od fanova, a u kometarima su se i ostali oglašavali.

Podsetimo, nedavno se pisalo o tome kako novopečeni bračni par želi da se preseli sa Novog Beograda u veći stan, upravo zbog bebe, a spekulisalo se čak i da grade svoju kuću, te verujemo da će im ova pomoć dobro doći ukoliko je prihvate.

Nakon slavlja i pijančenja do jutra, Miljković posvetio ove reči Luni i ćerki čim je otvorio oči, OVDE, pročitajte šta im je sve rekao.

Komentari (9)

Loading
Gox

16.06.2021 21:02

Bolje novac da sakupljate za bolesnu decu nego za ovaj polusvet debosi jedni

Zoi

16.06.2021 22:36

Ovi ljudi su poludeli načisto!Toliko bolesne dece čiji životi zavise od nas i naših poruka a oni kupuju tamo nekim nebitnim likovima iz rijalitija kuću!Užas i sramotaa...Sada umesto kovid bolnica otvarajte psihijatrijske bolnice,mnogo psihijatrijskih slučajeva ima.

Zorana

16.06.2021 23:13

Boze nek je ziva i zdravo ,pa ima ona roditelje.fala bogu, nisu siramasmi ni bedaci, imaju oni id cega da zive.dajte nekom besnom detetu,kome treba na kraju krajeva nije.rodena primceza od Monaka.

Zorana

16.06.2021 23:29

Fanovi poludeli Luna herojina jedino ona rodila bebu, kao da je oslobodila Beograd