GASI INTERNET, ČUPAJ KABLOVE Maja prešla igricu, gore društvene mreže zbog nezapamćenog blama: Idem u Kinu da treniram male Japankinje! (VIDEO)
Printscreen

Starleta i učesnica aktuelne sezone "Zadruge", Maja Marinković ne prestaje da se blamira svojim neznanjem.

Prvo je, nedavno, u jednoj igri rekla da je čula za glumicu Mimu Karadžić, potom poverovala Marku Janjuševiću Janjušu da je Josif Pančić naš fudbaler koji igra u Čelsiju, a sada je ponovo zaprepastila region.

 

 

Nakon Zadrugovizije, kada je utučeni Janjuš pričao, po ko zna koji put da će ići u Kinu da trenira košarkaše, Maja je rekla: "Ja ću da dođem u Kinu da treniram male Japankinje".

Ovaj snimak je postao pravi hit na društvenim mrežama, a možete ga pogledati iznad.

Smeh do suza, Janjuš je sinoć napisao spisak uslova pod kojima pristaje da bude sa Majom, obezbeđenje dok spava, tablete za smirenje, oklop za glavu, detalje čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nikola

14.06.2021 11:56

Glupan i tupan on je jadan tolko glup da nemoze da sastavi dve recenice da imaju smisla a tek sto nikad nece skontati da je ona prilepak zato sto je mama ostavila pa se boji da ce je svi ostaviti a ona nemoze da skapira da je on gay voli covek da se oblaci u zensko i da ga brendon ceska pretupi

Олга

14.06.2021 12:23

А да ли дотичној нешто фали па сваки дан је у новинама,пара има колико хоће,што мање зна више је цењена,није искидала своје живце учећи на факултету и пост дипломским студијама, па онда седети кући и зависити од родитељких пензија.Овој држави нису потребни образовани већ такви ( а има их на тоне) незналице,безобразни ,неваспитани са купљеним и фалсификованим дипломата.За ову државу ови са дипломата су пробразовани и за њих нема радних места а у риалити неће.Срамота.