VI STE PUTUJUĆI CIRKUS! Maja nastupom na  "Zadrugoviziji" oduvala sve, dok se Janjuš nije ni pomerio, Stanija rečima dovela Marinkovićevu do suza (FOTO)
Printscreen

U toku je "Zadrugovizija" koja zbog koje većina zadrugara ima osmehe na licu. 

Nakon Kristijana i Kristine, nastupio je ljubavni par koji je po komentarima žirija obeležio četvrtu sezonu zadruge.

Maja i Janjuš su još jednom pokazali da ne mogu jedno bez drugog pa čak ni na sceni.

Oni su odabrali pesmu " Kada sanjaš", grupe Dobar, loš, zao za koju su istakli da veoma opisuje njihov odnos. Maja se pojavila u izazovnoj kombinaciji koja je otkrila njenu savršenu liniju, dok je Janjuš zbog dešavanja u kući i tužbe koja mu je stigla od žene nije mogao da peva već je sve vreme sedeo na sofi.

Maja je dala sve od sebe, dok se Janjuš nije ni pomerio sa kauča.

- Maja i Janjuš, moja dva omiljena idiota. Putujući cirkus. Samo mi recite gde nastupate posle Zadruge, da dođem da vas gledam. Priredili ste nam fantastične epizode... Janjuše, razumem tvoju situaciju, ali zašto je odbacuješ? Ovo je ludilo jedno, ne palite se toliko. Nemoj da je odbacuješ... Majo, ti se smiri. Izvukla si večeras situaciju. Janjuše, ostani do kraja i bori se, stisni m*da do kraja! Nosi se sa svojom situacijom. Razveden si, dete je tvoje, pa je tvoje, moraće da te voli. Umeš li ti da voliš? Nemoj samo da budeš gubitnik... Majo, tebi džaba svi što pričaju i tata, i baba... - poručila je Stanija.

Maju su ganule Stanijine reči, pa je pustila suzu.

- Majče, izdominirala si, jer nije imao ko drugi... Janjuš je samo sedeo. Majo, imaćeš poene - istakla je Ljupka Stević.

- Majče, divna si. Citiraću omiljenu književnicu Kiju Kockar, koliko si lepa, toliko si luda - dodao je Dejan Milićević.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading