MINA VAM JE DRŽALA SVEĆU! Miljani se ostvario dugogodišnji san! Zapalila scenu sa Mišelom i njegovom devojkom, žiri je častio fenomenalnim komentarima (FOTO)
Printscreen

Miljana KulićMina Vrbaški i MIšel Gvozdenović čine narednu grupu koja se predstavila na večerašnjoj "Zadrugoviziji", gde zadrugari pevaju pesme koje najbolje opisuju njihovo učešće u "Zadruzi 4". Ova grupa privukla je veliku pažnju i svi čekaju da vide nastup Kulićeve i Gvozdenovića, zbog komplikovanog odnosa koji imaju godinama unazad.

Prve turbulencije javile su se već pri odabiru pesme za nastup, kako je Miljana i MIšel nisu mogli da se slože oko pesme uz koju će nastupiti zajedno sa njegovom devojkom Minom. Na kraju je pobedila Miljanina ideja - duet Mišelovog dede Šabana Šaulića sa pevačicom Teom Tairović - "Otkad tebe znam".

Mišel je još jednom pokazao zašto važi za jednog od najboljih vokala u kući. Sa njim su zapevala i Mina i Miljana, koje su zablistale na sceni. Sve vreme je izgledalo kao da se bore za pevačevu pažnju. U jednom trenutku su Mina i Mišel počeli da bodre Miljanu, koja se pribila uz Mišela, a stručni žiri se digao na noge.

Na koji način je Miljana oduvala Ša zbog Tara, i kako mu je održala lekciju, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Seka

13.06.2021 05:00

BRAVO MISEL I MILJANA SVAKA CAST...NEK STE POKAZLI KILIJU KO JE NAJBOLJI I KO VLADA👍👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏