SVETI MU SE PREKO DETETA! Maja nikad gore oplela po Janjuševoj bivšoj ženi, iznela nove skandalozne detalje iz njihovog braka i nije je štedela
Printscreen

Ermina Pašović prišla je Maji Marinković, pa joj očitala bukvicu o odnosu sa Markom Janjuševiću Janjušu i najsvežijoj odluci njegove bivše supruge, Ene, da zaštiti svoje dete i dozvoljava mu da Krunu viđa samo jednom mesečno:

- Ne sveti se ona preko deteta, ona je majka, želi da zaštiti svoje dete. On ima ćerku od 7 godina! Nema opravdanja za ono što ste uradili. Nisu takve kletve u afektu! - govorila joj je Ermina.

- Dobro, on će da reši... Popravila sam se - rekla je Maja.

Printscreen

 

- On će te zbog ovoga ceo život mrzeti. Ali je on kriv 100%! On je trebalo da razmišlja o ovome. Ja nikad ne bih detetu dozvolila da dođe kod vas i gleda onakve scene. Da sam Ena, nikada ne bih dete pustila kod vas - nastavljala je Ermina.

- Ona jednom nije želela da mu dozvoli da njegova majka vidi dete, znači, sveti mu se preko deteta. Ja se nikada neću skloniti od njega, ja ga volim kao Boga - nastavljala je Maja.

Janjuš zbog skandaloznog ponašanja u rijalitiju gubi starateljstvo nad Krunom, ispričao detalje razgovora u produkciji!? Više o tome OVDE.

Komentari (0)

Loading