ŽELI PRVO MESTO! Zadrugarka potpuno raskrinkala Maju i Janjuša, nije štedela reči za njihovo skandalozno ponašanje, otkrila sve!
alo.rs/printscreen

Maja Marinković govorila je o svojoj emotivnoj situaciji u kojoj se nalazi već godinu dana sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je gostujući u emisiji kod Miljane Kulić i Bore Sanatane otkrila u kakvom je stanju njihova veza, a Miljana je donela nove zaključke. 

- Slažem se sa tobom, ja sam rekla da sam ja Maja i sedam patuljaka, ja ću svoje patuljke na tron da dovedem, mi jesmo preterali, tako da mu ja želim svu sreću u životu. Situacija je jako kritična, kada su ubacili drugu nagradu, svako ima da se bori za sebe. Gledaoci su ti koji će da procene šta i kako, šta da ti kažem... - rekla je Maja.

Printscreen

 

- Šta bi pre, da moraš, da osvojiš  kuću ili da budeš sa Janjušem? - upitao je Bora

- Nikada nisam birala materijalista, izabrala bih njega! Ja vidim da neki prosto rade to, ja sam baš rekla, nameće mi se ta priča sa Filipom. Mislim da će se aktivirati, ne znam, šta znam... - rekla je Marinkovićeva.

Printscreen

 

- Smatram da se njen partner bori za prvo mesto, što se tiče nje, ona je takva, ona iste stvari radi. Ja sam mislila da je ona neuračunljiva. Ona sve radi iz inata, onako kako sam sa psihiloške strane protumačila. Ali Maja sve radi sve u inat Janjušu - rekla je MIljana.

OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU?! Maja Marinković pokazala jezive modrice nakon skandaloznih tuča i udaranja sa Janjušem, javnost užasnuta! Više o tome OVDE.

Komentari (1)

Loading