OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU?! Maja Marinković pokazala jezive modrice nakon skandaloznih tuča i udaranja sa Janjušem, javnost užasnuta! (FOTO)
YouTube/ Printscreen

Skandalozan odnos Maje i Janjuša odavno je prestao da bude smešan, kako zadrugarima, tako i gledaocima koji sa nevericom prate šta jedno drugom rade.

Prestao je da bude smešan onog momenta kada su čarke i gurkanja prerasli u nasilje i to ozbiljno.

Kao dokaz da do fizičkog kontakta stvarno dolazi svedoči fotografija Maje Marinković u kupaćem kostimu koja će vas zgroziti. Ona na ruci ima ogroman podliv iznad lakta, a što je posledica obračuna sa Janjuševićem.

OVO JE ZA DISKVALIFIKACIJU?! Maja Marinković pokazala jezive modrice nakon skandaloznih tuča i udaranja sa Janjušem, javnost užasnuta! (FOTO)

Printscreen

 

Svaki vid nasilja je za osudu, ali nasilje nad ženama je veoma delikatna stvar koja opravdano izaziva veliku osudu javnosti, posebno ako se to odvija pred očima milionskog auditorijuma.

Korisnici društvenih mreža javno pozivaju da se ovo sankcioniše i da je prevršilo svaku meru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Neso

26.05.2021 21:21

Nasilje nad muskarcima je u pitanju Vi ili ste slepi ili pisete sta Taki trazi sram vas bilo

Nena

26.05.2021 21:39

Ta Modriča je nastala dok je momak iz obezbeđenja pokušavao da je odvoji kad mu je stipala vrat i grizla do krvi uvo... Ja sam zgranuta kako ona njega maltretira on da je nju samo gurnuo ne bi ustala a ne da je udario ... To širi njen otac i revoltira javnost još više , i to da su svi ogorčeni zbog njenog ponašanja, umesto da je izvede iz realityja i odvede na ozbiljno lečenje u ustanovu zatvorenog tipa...

Neda

26.05.2021 21:55

Bruka i sramota sta ta devojka radi .. Jadna porodica koju sramotu trpi zbog ludace...

Mirjana Janiš

26.05.2021 23:03

I Zarija kaže da sve prevršilo svaku meru, a ja ga pitala da li me voli. 💖 "Nisam u stanju da pričam", kaže.

Nena

27.05.2021 01:09

I da ne vredjate sa ovom sposobnom i bolesnicom stvarne žrtve nasilja.... Molim Vas...

Dragan

27.05.2021 12:38

Ja kao djelic te javnosti obavjestavam da uopste nisam zgrozen Majom ili Janjusem, jer oni su takvi kakvi jesu. Ja sam zgrozen PINK TV koje posjeduje nacionalnu frekvenciju i ovako javno promovise nasilje i mnoge druge gadosti. Rijalitiji imaju svoja pravila, a njih se zarad para, PINK u mnogo slucajeva ne pridrzava.