SA OBE JE SPAVAO! Oglasio se Mensur i u svom stilu brutalno odgovorio Maji i Mini nakon šokantnih saznanja da ga Vrbaški i dalje voli!
Printscreen

Odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića i dalje je tema o kojoj se raspreda, iako oni mesecima nisu zajedno. Podsetimo, njih dvoje su započeli vezu u trećoj sezoni "Zadruge", koja se nastavila napolju, ali se završila neslavno. Svi smo bili svedoci njihovih mnogobrojnih svađa, a razlozi zbog kojih su završili vezu i dalje nisu razjašnjeni u potpunosti.

Protekle večeri, tokom intervjua sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Maja Marinković pričala je o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, te pomenula Minu i Mensura i otkrila koje tajne joj je zadrugarka ispričala samo dan ranije, a tiču se njenog odnosa sa Ajdarpašićem.

Zbog ove njene izjave i Mininog priznanja Maji, jedan naš portal stupio je u kontakt sa Mensurom, kako bi videli kako komentariše ovo otkriće, kao i da otkrije da li možda kod njega još uvek postoje emocije prema Mini. On je za gorepomenuti portal odgovorio u svom stilu.

SA OBE JE SPAVAO! Oglasio se Mensur i u svom stilu brutalno odgovorio Maji i Mini nakon šokantnih saznanja da ga Vrbaški i dalje voli!

Foto: Alo.rs

 

- Jedina pozitivna stvar iz tih priča vezanih za Maju i maloletnu M.V. jeste da su obe zadovoljne odnosom sa mnom, dele isto mišljenje i slično iskustvo, rekao bih (smeh). Neverovatna doza entuzijazma tih devojaka dok govore o meni... Iz svega toga treba izvući pozitivne stvari, iz te cele situacije i tih odnosa, mimo nekih u koje niste upućeni. Mensur je izvukao najbolje za sebe i dobio priliku da usavrši sebe i svoj personaliti - rekao je Mensur za gorepomenuti portal.

Nacija je u šoku, nakon svakodnevnih žestokih akcija koje Srbija gleda, sada je Kristina odlučila da zadovolji Kristijana i to pred milionima! Više o tome OVDE.

Kako će Mina i Maja reagovati kada bude pročitala ove njegove reči, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading