OVO JE POSLEDNJI POLJUBAC I SUSRET BIVŠIH SUPRUŽNIKA Ovako je Nenad ljubio i grlio Ivanu, kao da je znao da je poslednji put! (FOTO/VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Ostavio je ženu zbog 20 godina mlađe Tare Simov, a sada je ostavio i Taru nakon pretpostavka da je ona završila sa bivšim verenikom Stefanom čim je izašla iz Zadruge. 

Uz "pomoć" Đedovićeve manipulacije Nenad Aleksić Ša poverovao je da je njegova ljubavnica, pardon, devojka (s tim da se zvanično i razveo u Zadruzi) baš zbog Stefana i napravila dramu koja podseća na drugorazredne bugarske filmove, pa je napustila imanje u Šimanovcima. 

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Kao da joj nije bio dovoljan epitet "ljubavnice" i "rasturačice brakova". 

U toku jučerašnjeg dana Ša je pred celom Srbijom ostavio Taru Simov, a potpuna nemoć i kompleks iz nekada, veoma cenjenog beogradskog repera, manifestovala se kroz čuvenu njegovu rečenicu "JA SAM NENAD ALEKSIĆ ŠA, MOGU SVE SAM". 

Printscreen

 

 

Iako je najpre bio na meti osuda cele nacije zbog suludih izgovora, i izgovora, usled kojih je "pokleknuo" i uplovio u romansu sa Tarom Simov, Nenad je izgleda "veći nego ikad". 

Misli da sve može sam, i da ga napolju ček, i te kako lagodan i lep život. 

- Podela imovine, razgovor "oči u oči" sa bivšom suprugom Ivanom Aleksić. 

- Istina i činjenica da njegovi roditelji i brat, i pored svih vapaja da pomognu Tari nakon diskvalifikacije, jednostavno ne žele da čuju za nju. 

- Osuda "običnog" naroda, publike i svih onih koji su ga nekada cenili

- "Peglanje" odnosa sa očito nedovoljno zrelom devojkom koja ga definitivno čeka napolju i pored svih "lažnih spekulacija" unutar Zadruge, je samo delić od onoga što ga prvo čeka kad izađe.  

Poslednji susret Nenada Aleksića i tada mu, još uvek zakonske supruge, bio je 7. septembra kada je reper ušao na velelepno manje.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ljubio je, grlio, kao da je znao da je poslednji put. 

Samo par meseci kasnije, lepa Ivana skinula je burmu, obrisala Nenadovo prezime sa Instagrama i krenula sve ispočetka! 

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Posvetila se sebi, svom poslu, brojnim prijateljima, a činjenica je da izgleda bolje nego ikad. 

Razvod veoma često zaista učini od žene da blista, verovatno posebno onda kada te suprug osramoti pred celom Srbijom, a ti podigneš glavu, "obučes dostojanstvno" kao najlepši modni komad i izađeš na ulicu. 

Sitno brojmo do kraja, možda i najskandaloznije Zadruge do sada, pa nas možda sačeka i neki veleobrt u maniru Stivena Spilberga. 

Ko zna! 

 

 

Komentari (0)

Loading