SVE JE OČIGLEDNIJE Nakon što je šutnuo Taru javno muva ovu sek*i zadrugarku, ona otvoreno rekla da je Nenad njen tip muškarca!
Printscreen

Nakon prikazivanja prvog klipa i svađe Nenada Aleksića Ša i Nadice Zeljković, Ša je otišao u pušionicu, a društvo mu je opet pravila Paula Hublin, koja je mučila svoju muku:

- Sa ovom Nadicom ne mogu, ne mogu da podnesem razgovor sa njom! - besneo je Ša.

Naime, Nenad Aleksić Ša je javno ostavio Taru Simov u svom obraćanju u rijalitiju Zadruga.

Naime, sveni smo da Simova redovno prati dešavanja u rijalitiju iz razloga što je njen sada već sadašnji dečko još uvek tamo, stoga smo je pozvali da nam prokomentariše ponašanje repera i javni raskid koji definitivno niko nije očekivao.

SVE JE OČIGLEDNIJE Nakon što je šutnuo Taru javno muva ovu sek*i zadrugarku, ona otvoreno rekla da je Nenad njen tip muškarca!

Printscreen

 

 

Zabole me du*e za njega! Način na koji me je šutnuo govori samo o njemu, ja nisam njegov pas i nemam nameru da se više ikada vidim sa njim. Precrtala sam ga i on ne postoji za mene - rekla je Tara i dodala da veruje da je dobila šut-kartu jer se njenom bivšem dečku sviđa Paula Hublin.

- Gledala sam ga kako je muva i to isti način kao i mene što je muvao. Verujem da će nih dvoje sada biti novi par u „Zadruzi“ - rekla je Tara.

- Ja ne znam koji je ku*ac sa Đedovićem, sve svaljuje na mene. Da li si ti shvatio šta sam ja pričala? - ispitivala ga je Paula.

- Ja neću da kukam za nekim... Želim da provedem ovde što lakše, ali ne možeš ovde jednostavno - nastavljao je reper.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading