DEVOJKA JE POREMEĆENA! Zadrugar brutalno potkačio Minu Vrbaški, nije štedeo reči za njen odnos sa Filipom, spomenuo i Mišela
Foto: Youtube/Printscreen

U toku nominacija, zadrugari su birali prvog nominovanog između Mine Vrbaški i Filipa Cara. Sledeća je bila Miljana Kulić koja je iznela svoje iskreno mišljenje o potrčcima.

- Ovako, što se tiče nominacije, oni su nominovali četiri, pet puta, apsolutno sam iznela mišljenje i o jednom, i o drugom... Smatram da su Mina i car rođeni jedno za drugo, mislim da treba da budu zajedno, posle svih reči i uvreda koje je on izgovorio oni su se pomirili, ona pokušava da njega napravi budalom. On nije budala, jer se ona ljubila sa njim, ne možeš napraviti budalu od nekoga, a da se ljubiš sa nekim i ležiš u krevetu, za mene je Filip muškarac. Što se tiče odnosa sa devojkama, samo je sa Aleksandrom bio. Pušteni su nam i klipovi, živimo i zajedno u kući, posle Aleksandre bila je Mina, pa Sanja, zna se za devojke koje su bile sa njim, same sebi su dozvolile, on je u takvim ljubavnim odnosima. Kako se ponašao prema Aleksandri tako i prema Mini. A to ako Mina misli da je od njega napravila budalu, ja sam znala da je to zarad igre, ja sam znala da je to ili igra, ili nešto drugo. Filip ima neke karakterne osobine... Filip i ja smo imali jednu raspravu, on je mene opsovao, ali ja u njemu ne vidim zlu nameru. Kad god mi je teško, uvek mogu sa njim da popričam. Minu ću poslati u izolaciju, a Filipa ću ostaviti - izjavila je Miljana.

- Cara sam prošli put poslao, prošli put sam rekao da si me slala u nekim situacijama, sada ću poslati Minu, a sačuvaću Cara, imam dobar odnos sa oboje, ne bih da komentarišem ove teme, imam svoje probleme, tako da eto - rekao je Janjuš.

- Složio bih se sa tim da je taj njihov odnos, da to nikako ne može da izađe na normalno, to je bolesno. Nisam znao da je to neka igra, rekao sam da je devojka poremeća i ona se složila sa tim, a na kraju je ispalo da je dobro, na kakav god način da hoćeš da se skloniš, smatram da je Mišel neko sa kim možeš da probaš, ne kažem da će to uspeti, ne mogu nikome to da kažem: Mnogo sam bolji sa njim i svih ovih osam meseci se družimo, mogu da kažem kako je on momak, ne mogu da ga preporučim, ali mogu da kažem da je dobar lik. Zadržaću tebe svakako, imam okej odnos. Što se tiče Filipa, složio bih se sa njim što je rekao na podeli budžeta, da nema potrebe da pominjemo neke stvari koje su bile u prošlosti. To što je bilo, bilo je. Imao sam konflikt i sa Minom, i sa tobom, da je bilo neko veće druženje, ja bih sada nominovao Minu, a ne tebe. Nominovaću Cara i ovaj put - izjavio je Cvele.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading