NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov priznala da jedva čeka da ima se*s sa Nenadom, otkrila još jedan detalj!
Foto: Ognjen Radošević

Naime, nakon što је ekspresno izbačena iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja i uništavanja inventara u „beloj kući“, Tara Simov se ponovo našla pred kapijom „Zadruge“ kako bi za svog oženjenog dečka Nenada Aleksića Ša pustila balone i tako proslavila mesečnicu veze. 

Ekipa Alo! srela je Taru Simov na jednom beogradskom splavu, a bivša zadrugarka nam je otkrila da je na taj način svom dečku poslala poruku da ga i dalje voli, a priznala nam je i da joj teško pada razdvojenost. 

Alo!/Masanori Jošida

 

 

- Čorba je rekao Kristijanu da smo bili intimni u rijalitiju, što je potpuna laž, što nije imao mu*a da to kaže dok sam bila tamo. Jedva čekam da se završi „Zadruga“, da se vidimo oči u oči - rekla je Tara i dodala da je pogađaju komentari da je sa reperom samo zbog novca. 

- Krivo mi je što ispada da sam zbog novca sa Ša, da je tako ja bih se potrudila da ostanem u rijalitiju, a ne da izgubim sve honorare i još ostanem dužna 50.000 evra. Pričaju i da imam karcinom materice, to su gluposti i laži, zdrava sam - rekla je Tara, a potom je otkrila da nema nameru da kontaktira s Nenadovom zakonitom suprugom Ivanom.

- Neću više Ivanu da komentarišem, to je njihova stvar, njihov brak. Nije normalno da kontaktiram s njom, a mislim da Nenadova supruga to ne bi ni želela, pogotovo što sam ja zasmetala i pokvarila njihov brak. Ne bih joj prišla da je sretnem negde u gradu, ne zbog sramote već zato što se sve izdešavalo na ovaj način - rekla je Simova i dodala kako ima podršku svog oca.

- Tata me podržava u svemu što radim, a uskoro bi trebalo i da dođe da se vidimo - rekla je Tara. 

Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading