ONA NEĆE ĆUTATI Milena Kačavenda jasno i glasno rekla da neće poslušati Anu
Foto: Printscreen

Kako je danas tokom glasanja za najnemoralnijeg zadrugara u Beloj kući, Ana Ćurčić imala obraćanje ka svojim drugaricama i podršci da se ne oglašavaju dok im ona ne da "znak". Povodom ovog oglasila se Milena Kačavenda, koja je ovo prokomentarisala.

- Gledam na to da nije normalna, nešto se sa njom danas desilo. Mislim da je pismo Moke i Slavice, Šmizle i Džonija uticalo na to. Večeras u 22h očekujemo da će ona krenuti rafalno, ukoliko ne bude, Aca Bulić i ja smo u kontaktu, ukoliko ne zapuca, mi ne stajemo! Ako večeras ne pripuca i ne zareži, zarežaćemo Aca Bulić i ja - rekla je Milena, te je na pitanje kako na sve ovo gleda Anina majka, rekla:

ONA NEĆE ĆUTATI Milena Kačavenda jasno i glasno rekla da neće poslušati Anu

Foto: Ataimages

 

- Danas se nismo čule. Telefon joj je zauzet, deca ne znaju o čemu se radi, fanovi svi potenciraju da ne odustajemo - rekla je Milena.

Kada je reč o Aninim suzama zbog toga što je, kako ona kaže, slagala svoju ćerku za boravak u "Zadruzi", njena kuma se osvrnula i na ovo.

ONA NEĆE ĆUTATI Milena Kačavenda jasno i glasno rekla da neće poslušati Anu

Foto: ATA Images

 

- Iskreno se nadam da nije videla, svi smo to držali u tajnosti. To bi bilo jako veliko razočaranje i ja se uzdam u to da deca neće saznati - istakla je Milena, te je dodala:

- Mislim da ću dobiti Nobelovu nagradu za spajanje u funkciji okolo salata Moke Slavnića i njegove supruge. Tako da za sve parove koje žele da se spoje nakon 30 godina plus, kuma internacionale grmi - zaključila je Milena.

ZVEZDANU POZLILO Traži od produkcije da ga izvedu iz Zadruge, isplivali svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading