"USPELA SAM DA SPOJIM PROPALI SLUČAJ POSLE 30 GODINA" Nakon Mokine potvrde da su se on i Slavica ujedinili zbog Zvezdanove sreće, Milena Kačavenda udarila na oboje
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Svađe i odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić neretko je turbulentan, tj. oni dokazuju da je od svađe do poptunog mira nit tanka.

Naime, kako je sinoć Slavnić otkrio Jovani Tomić Matoroj i zadrugarima da je imao seksualni odnos sa Ćurčićevom na kauču, dok je majka njegove ćerke, Sare, bila u kuhinji, tim povodom je kontaktirana Anina kuma, Milena Kačavenda: 

-Što se tiče Zvezdanovih optužbi, ja bih ga lično pitala: "Šta je bilo kad si se probudio?". S obzirom da je zaradio toliku kvadraturu u svom životu, ne bi me čudilo da se se**o od čukun dede vrača, preko svih žena sa kojima je bio u jedan i po kvadrat, jer: "Koliko para, toliko i muzike". No, šalu na stranu. Glav**ć, naslednik tatka bez patke, ne znam sa kojom pi*om je mogao da obavi taj modni detalj iliti se*s: "Kakvo jeb**e, takvo i sećanje". Asocira me na pesmu Alena Islamovića "30 kvadrata" - rekla je Milena, dok je na konto tvrdnji da ima dokaze da je njena kuma varala bivšeg supruga sa njim, imala da kaže:

- Što se tiče toga da je Ana varala bivšeg muža sa njim, čuli smo da je Acu Bulića varala sa njim, tu Zvezdan malo brka pojmove. Ona je sa Acom bila pre 30 godina, a sa Zvezdanom pre 15 godina, pa mu onda to dođe kao kada je rekao da sam ja imala se**ualne odnose sa nekim tamo kvazi kriminalcem, koji je daleko bilo ubijen pre 15 godina, a ja se se**ala pre 30 godina. Nadam se da će se mama i tata, pošto su se sada spojili u akciji, spasiti sina u 50-tim, da ga upišu u I-2 na Dorćolu, možda bude i on legenda, ako ne sporta, onda ubistva - nastavila je Milena.

Ana je izrazila sumnju u to da je čestitku koja je stigla za Zvezdana i Anđelu, na jučerašnjoj proslavi rođendana kod Lepog Miće, da nije stigla zapravo od njegovog oca, Zorana Moke Slavnića i njegove majke, Slavice, jer kako tvrdi, oni ne govore već 30 godina.

Tim povodom, Moka je okačio video klip na svom Instagram profilu, gde je potvrdio da je to čestitka od njega i Slavice, što je Milena i prokomentarisala.

-Što se gospodina smoki bandita tiče, iliti tatka bez patke, vidim da je on u nekom predsedničkom apartmanu u bolnici, s obzirom na to da ga krase zlatno ogledalo iza mu leđa uskih. Čak šta više, podseća me na kumu četvrti deo, pošto nije kum, nema patku, može biti samo kuma. Trebali, realno, bi da mi podignu bistu negde na Dorćolu i da me nazovu "Kuma i okolo salata", s obzirom na to da sam uspela da nakon 30 godina, spojim gospodina i gospođu propale slučajeve, neuropsihijatrijskog slučaja i produvanog sportistu tu akciji: "Kako spasiti sina od samog sebe u 50-tim poznim godinama". Takođe bih pozvala sve sponzore privatnih stomatoloških klinika da urade Moki kez pred smrt, možda ušarmira Slavujku ponovo i ponovo - rekla je Kačavenda.

Za sam kraj, upitana je koji bi poklon poslala Anđeli i Zvezdanu da je predestavnica "Bungiš tima", s obzirom na to da im je danas tačno tri meseca od kako su stupili u vezu.

-Da sam znala da im je danas 90 dana, po pravoslavlju 40 se aminuje, ja bih im zasigurno spremila poklon. Poklon bi bio sledeći: "Želim im da nađu dobrog kokošara, kako bi ih smestio u kavez, jer imaju jednu vijugu oboje više od kokoške", a to je da ne se*u po dvorištu - zaključila je Anina kuma za Pink.rs.

DIVLJAČKO PONAŠANJE Zvezdan krvnički davio Anđelu, obezbeđenje pokušava da razvali vrata (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading