"ANĐELA JE DNO, NE KUPA SE POSLE ODNOSA" Vladimir Tomović ekskluzivno za Alo! progovorio o aktuelnom trouglu, nikoga nije štedeo!
Foto: Printscreen/instagram

Vladimir Tomović, bivši učesnik Zadruge, oduvek je važio za rijaliti učesnika bez dlake na jeziku, a u ekskluzivnom intervjuu za Alo! bivši stanovnik „bele kuće“ opleo je po ljubavnom trouglu, a posebno se osvrnuo na ponašanje Anđele Đuričić.

- Anđela se u prethodnoj sezoni pokazala kao divna devojka, a onda je uplovila u odnos sa ovakvim čovekom. Pa kako ja onda da kažem lepu reč za nju? - rekao je Tomović, i dodao:

- Gore je to što se ne opere posle seksa nego što je oženjenog muškarca navela na greh. Da si anđeo sa neba, a ne opereš se posle seksualnog odnosa, ti si nula. Ne treba joj više od tri minuta da se sredi nakon opštenja -  rekao je Vladimir, i istakao da Anđela nije jedina sa takvim ponašanjem.

- Generalno se ljudi u Zadruzi kupaju jednom nedeljno, a konstantno imaju seksualne odnose i provode vreme u pušionici. Jedina prostorija u kojoj nikad nije gužva je toalet - zaključio je on, pa se osvrnuo na Zvezdanovog oca, inače slavnog košarkaša, i njegovo obraćanje javnosti povodom situacije koja trese region.

- Moka je legenda u košarci, ali je nula od čoveka. Blistava karijera ga ne amnestira od loših životnih dela. Zvezdan se samo pojavio kao njegov slavni naslednik - završio je Vladimir ironijom.

NE BIH BILA SA MUTAVOM PLOVKOM Nakon što je ponizila Marka Markovića, Žana pokušala da se opravda

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading