"KUMIM VAS KAPOM NEBESKOM" Vladimir Tomović uputio javni apel, ovo ne može da prećuti
Foto: Printscreen/instagram

Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović često je aktivan na društvenim mrežama a najnovijom objavom na Instagramu začudio je sve. On je, vidno besan uputio javni apel na muškarce i to samo zbog predstojećeg dana žena, 8. marta.

- Za par dana je 8. mart. Ljudi, svega vam što je sveto. Ne kačite sa korpama cveća, ne tagujte žene i ne čestitajte im tako praznik kumim vas kapom nebeskom. Kupi jednu ružu popi*anu i pokloni joj ne videla se ni ona ni ti tako nesrećan kada ti ja ovo moram pisati - napisao je Vladimir na Instagramu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, iako je odavno prema njegovim rečima, završio rijaliti karijeru Tomović često komentariše aktuelna dešavanja u Beloj kući.

- Mi smo crnoga Ša razapeli, a gledam sada, ovaj mučenik Slavnić kaže ''izgubio sam svoje ime, integritet, svoj obraz'', ja razmišljam ti si čovekče ušao sa integritetom kao robijaš, a ne kao akademik. Obraz robijaša si izgubio, izgubio si obraz čoveka koji je bio u zatvoru zbog ubistva, droge i pljačke i ti kažeš imam kodekse, kakve bre kodekse? Tamo nema ko da mu kaže, ko si bre ti, predstavljaš se kao akademik, a poslednja si nula - kazao je Tomović nedavno za domaće medije.

LAŽOVU, SRAM TE BILO Zvezdan porekao da je posvetio Ani pesmu uz koju je plesao sa Anđelom, Ćurčićeva roni suze dok je Zorica brani svim silama

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading