RASKRINKAN BIVŠI MUŽ IVANE ŠAŠIĆ Oglasio se Bojanov bivši saradnik i izneo šokantne tvrdnje, zbog ovoga je pobegao iz zemlje
Printscreen

 Naime, Ivan Milojković Mili ispričao je da je Bojan otvorio firmu prema kojoj, navodno, nije izvršavao obaveze, pa sad Milojkovića jure za 1.296.450,86 dinara iliti oko 10.000 evra na ime neplaćenog poreza.

- Sa Bojanom sam se odavno upoznao. Bilo je to pre 7-8 godina kada je došao da zakupi jedan splav. Počeli smo saradnj. Bio sam tamo menadžer. Posao nam je propao i onda smo kuburili duže vreme da bi došao na ideju pošto je kao radio oko pogrebnih usluga. On je imao kombinaciju da se uzima pogrebna operema i kombinaciju u bolnicama gde bi nas obaveštavali tj. njega o smrtnim slučajevima. On je napravio papirologiju, ali nije mogao na svoje ime jer je imao neku zapetljanciju i onda smo firmu otvorili na moje ime. Firma se zove Simić naznačena na njegovu adresu, a na moje ime- rekao je Ivan za "Kurir". 

-Ja sam predao papirologiju i niko me nije kontaktirao. Kad god bih Bojana pitao nešto on bi uzvratio pitanjem da li mi je nešto stizalo što sam ja negirao. Onda kad mi je stigao za naplatu milion i nešto odmah sam ga obavestio, na šta je on konstatovao da ja ne treba ništa da imam na svoje ime. Ali ja imam auto, nasledstvo - objasnio je on.

-Naravno prinudna naplata ide i na porodicu. 10.000 evra nije mala cifra. U međuvremenu je Bojan nestao otišao je u Zadrugu. Pre Zadruge mi je pričao da je u vezi sa Ivanom Šopić i da ga ona ubacuje u šou, a da niko to ne zna. Uglavnom prevarant, neka čuda. Nismo ni počeli da radimo posao jer je on otišao za inostranstvo u Španiju pa se javi posle nekog vremena, pa opet nestane, pa se oženio sa Šašićkom - zaključio je on za pomenuti list. 

"ZVEZDAN JE TUKAO MOKU, ZATO NISU RAZGOVARALI 10 GODINA!" Milena Kačavenda iznela nove šok tvrdnje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading