"ZVEZDAN JE TUKAO MOKU, ZATO NISU RAZGOVARALI 10 GODINA!" Milena Kačavenda iznela nove šok tvrdnje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Odnos Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića već nedeljama potresa javnost, a par ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz svog odnosa. I dok Ana tvrdi da je godinama trpela psihičko i fizičko nasilje od svog partnera, kao i da ju je Zvezdan nakon batina prisiljavao na seksualni odnos, Zvezdan je negirao sve njene navode i zauzvrat izneo da je Ćurčićeva bila nasilna prema svojoj deci i majci. Milena Kačavenda, Anina kuma i bliska prijateljica, ekskluzivno za Rijaliti plus istakla je da Ćurčićeva još nije iznela sve potresne detalje iz života sa Zvezdanom. Osim toga, Kačavenda se osvrnula i na Zvezdanov odnos s ocem Mokom Slavnićem, ali i s Aninom decom, s kojom je živeo 15 godina.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Zvezdan polako puca po šavovima i bila sam u pravu kada sam rekla da će Ana uspeti da ga dovede do ludila. Ipak, on je spremniji od Ane i budući da je u kući duže, lakše mu je da truje zadrugare protiv nje. Nazivao ju je narkomankom, tabletomankom, šizofreničarkom, pričao je da je Ana varala muža s njim... Ona je napravila kardinalnu grešku jer se njeno izlaganje svelo na razgovor u toaletu sa Zoricom Marković. To što priča Zorici trebalo je od starta da govori za crnim stolom jer tek sada kada je počela da iznosi detalje, zadrugari su nepoverljivi prema njoj. On je težak lažov i primeniće sve načine da oblati Anu - analizira Milena na početku razgovora za Rijaliti plus trenutnu situaciju u Zadruzi, i dodaje da očekuje da će njena kuma uskoro otkriti sve detalje iz odnosa sa Zvezdanom.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zvezdan izgovara gnusne laži na Anin račun jer je ona najavila da će izneti nešto što je veoma krupno. Znam o čemu je reč, ali je čekam da mi da znak da i ja iznesem. Tražila je pojačano obezbeđenje u kući ukoliko odluči da to iznese. To je njen džoker i jedna od najtežih stvari, ali mislim da još nema hrabrosti za to. Zvezdan se toga plaši i zbog toga je već počeo da joj se izvinjava, povukao je sve što je loše rekao za nju. Apsolutna je laž da je Ana tukla majku i decu, a za one koji se pitaju šta još ima da kaže i da li ima išta gore od toga što ju je tukao i što je prokockao dva stana, odgovor je da ima gore. Zvezdan je otišao u ozbiljan ekstrem, i bilo je dosta stvari koje su se desile u njihovom životu - rekla je Milena, koja je prvi put za Rijaliti plus otkrila kako je Zvezdan ostao bez svog stana i zbog čega Anu krivi za to.

Milena, Ana i Zvezdan

Foto: Alo/ilustracija

 

- Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan - rekla je Milena, i dodala:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Stan je prodao za 60.000 evra, od tog novca  48.000 evra je prokockao. Zadužio je Anu da vrati Slavičin i njegov dug, a na kraju je Anina majka podigla kredit od 15.000 evra da mu se vrate pare. U međuvremenu je Anu krvnički pretukao, a tada su deca prvi put naslutila da nešto nije u redu. Te noći kada se desilo nasilje Ana je iskoristila trenutak kada je on otišao u kockarnicu da pobegne sa decom kod svoje majke, ali su nakon toga usledile njegove jezive pretnje da će ih sve zakopati. Zbog Zvezdana su narušeni odnosi u Aninoj porodici, oni je podržavaju u svemu, ali se plaše da istupe i drže se po strani - rekla je Milena, i dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane. Anina ispovest da ju je Slavnić nakon batina prisiljavao na seks, za Kačavendu nije ništa drugo do priznanje da je bila silovana.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- To je silovanje jer tu nema nikakvog pristanka. Nevoljno stupanje u seksualni odnos i s venčanim mužem je silovanje. Ana je čak imala i ginekološke povrede za koje nikada nije želela da ode i izvadi nalaz. Ono što je poražavajuće u celoj ovoj priči je da se fokus s nasilja pomera na pitanje zašto Ana ranije nije nešto rekla - priča Milena, koja tvrdi da je Zvezdan bio nasilan i prema svojoj prvoj supruzi, ali i prema članovima svoje porodice.

- Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa - zaključila je Milena na kraju razgovora za Rijaliti plus.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Anđelu bih nokautirala

Za Milenu, sudbina Anđele Đuričić biće slična sudbini njen kume ukoliko Zvezdan nastavi odnos s mladom Crnogorkom nakon izlaska iz Zadruge.

- Mogu da razumem da se Anđela zaljubila, ali ne mogu da shvatim njeno ponašanje nakon Aninog priznanja o nasilju. Ide za njim i govori: „Ja tebi verujem sve, ona sve laže“. Mislim se, sestro slatka, kad budeš izašla, pa kad ti bude prebrojao zube... Mala guska je izblamirala sebe i porodicu. Nokautirala bih je jer skače kao bambi na sve četiri noge i pominje Ani decu. Ana je sa Zvezdanom morala strogo da vodi računa kako će da priča. Da mu je na slobodi rekla: „Sevaj“, Ana sada ne bi imala jedan zub u glavi. Kada je on grmeo, orila se cela zgrada - rekla je Milena.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Tukao Anu pred ulazak

Kako Milena tvrdi, Zvezdan je neposredno pred ulazak nasrnuo na Ćurčićevu.

- Zvezdan je dobio deo honorara pred ulazak u Zadrugu koji je iste noći prokockao. Kući se vratio u šest ujutru i Anu je dva puta udario pesnicom. Jednom u glavu i jednom u stomak. Njena ćerka je bila budna i izletela je iz sobe i tu je počeo ozbiljan haos. Tada mu je Anina ćerka rekla da je mrtav za nju - ispričala je Kačavenda.

Dva pokušaja samoubistva

Zvezdanova majka Slavica godinama je bila u bliskim odnosima s Anom, s kojom je čak i živela dok je njen sin bio u zatvoru, a pred ulazak u Zadrugu Ćurčićeva joj je pomogla da se smesti u dom budući da joj je stalni nadzor neophodan.

- Slavica je divna žena, ali njeno mentalno zdravlje je narušeno. Na terapiji je antidepresivima i mora da bude pod stalnim nazorom da bi popila tablete. Slavica je dva puta pokušala da se ubije, a pred Zvezdanov izlazak iz zatvora je htela da skoči s terase - ispričala je Milena.

Ćerkina tetovaža

Odnos Anine dece sa Zvezdanom česta je tema u Zadruzi pogotovo nakon što je Ana otkrila da je njena ćerka posvetila tetovažu Slavniću.

- Ta tetovaža nije zvanično posvećena Slavniću jer je reč o biblijskom citatu koji se odnosi samo na Zvezdana i Anu. Ali ja ipak verujem da je to samo priča, da je ćerka to rekla Ani samo da bi se izvukla budući da je bila mlada kada se tetovirala. Ali ipak, Zvezdan je bio dobar prema Aninoj deci, a oni nisu sanjali kroz kakvu torturu njihova majka prolazi. Volela su ga, igrao je igrice s njima, pikao fudbal. Ujutru ih vodi na kolače, a noću zlostavlja njihovu majku - ispričala je Milena.

Osnovaću fondaciju za zaštitu žena

Javni istupi Milene Kačavende, kao i reakcije javnosti nakon toga, inspirisali su je da osnuje fondaciju za zaštitu žena od nasilja.

- Moj plan je da osnujem fondaciju koja će se baviti zaštitom žena koje su bile žrtve nasilja. Kada sam se uključila u ovu priču, nisam očekivala ovakve reakcije ni da će me kontaktirati zlostavljane žene. Zvala me je jedna mlada žena sa Cetinja i požalila mi se da trpi nasilje. Razgovarale smo posredstvom video-poziva i pokazala mi je svoje jezive povrede. Otišla je u policiju i prijavila je muža nakon osam godina zlostavljanja. Od početka ove godine ubijeno je 10 žena, a prošle 27 njih i ta statistika je poražavajuća. Mnogo mi znači to što su me u Bosni nominovali za Naj ženu Balkana, heroinu i glasnogovornika za zaštitu zlostavljanih žena - rekla je Milena.

ANA ŠPIJUNIRA ZVEZDANA! Ćurčićeva ne prestaje da se ponižava, njeno ponašanje šokiralo javnost

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading