JELENA ŠOKIRANA ZORIČINIM PONAŠANJEM Nakon brutalnih sukoba Marinkovića i Zorice, oglasila se njegova Jelena
Foto: Printscreen

Učestali sukobi Zorice Marković i Ivana Marinkovića svakodnevno tresu Zadrugu. Njihova netrepeljivot datira još od ''Farme'', a sada su i u Zadruzi 6 nastavili u istom ritmu. Pevačica je Marinkoviću čak i pretila tužbom.

Tim povodom, oglasila se Ivanova verenica Jelena Ilić koja je otkrila kako ona gleda na učestale sukobe pevačice i Marinkovića:

JELENA ŠOKIRANA ZORIČINIM PONAŠANJEM Nakon brutalnih sukoba Marinkovića i Zorice, oglasila se njegova Jelena

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Zorica bi da fura sa Anom do kraja te priče iz klozeta… Naravno da joj odgovara što se zbližila sa njom, žena je svašta prošla i sada joj najmanje treba spletkaroš poput Zorice. U njoj potražila poverenje,zbog godina, ali svi znaju ko je Zorica i koliki je zapravo licemer. Ona je jednostavno takva ličnost. Pa otkud sukob sa Ivanom,otud što joj ne odgovaraju njegovi komentari, jednostavno mnogo toga se tu ne podudara - prokomentarisala je Jelena pa dodala:

U vezi Ane i Zvezdana i čitave priče, treba uvek stati na strani žena i zaštititi ih, ali ima tu mnogo rupa u njihovim medjusobnim optužbama i Ivan i zadrugari imaju prava da sumnjaju i komentarišu. Fascinantno je što Zorica i dalje ne sme da se suprotstavi Zvezdanu, iako je na Aninoj strani. To je licemerstvo!

JELENA ŠOKIRANA ZORIČINIM PONAŠANJEM Nakon brutalnih sukoba Marinkovića i Zorice, oglasila se njegova Jelena

Foto: Printscreen

 

Jeleni nije jasno kako Zorica nije ni u jednom momentu zaštitila Anu od Zvezdana:

- Ako je to čovek koji je zlostavljao Anu, a ona njoj u četiri oka više govori o svemu nego za stolom, kako ni jednom Zorica nije rekla smrad, smeće… Ono što uobičajeno govori Ivanu i ostalima. Poznata je po tom prljavom jeziku i pošto stalno naglašavu kakvu karijeru ima, i dalje je pod znakom pitanja kako takva “veličina” toliko godina želi, a ne mora da bude u rijalitiju, znamo koliko vređa devojke,kakvim ih imenom naziva… I ne prihvatam da neko mora da poštuje takvu “veličinu” koja onakve gadosti izgovara mladim ženama - rekla je Jelena i dodala:

- I još jedna stvar,Anđelu je brutalno vređala, a Zvezdanu ne sme da pisne… Isto tako je Ivana uzasno vređala, psovala pokojne roditelje, jednostavno ponašanje joj je sramno… - zaključila je Ilićeva.

NISU MOGLI DA ODOLE STRASTIMA Maja i Car ponovo zapalili rehab, sprema se novi haos sa Aleks?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading