"NAŠ SUKOB TRAJE 13 GODINA" Zorica Marković raskrinkala Lepog Miću i njegove namere prema Ani Ćurčić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 Zorica Marković gostovala je u radio emisiji koju vodi Filip Car-

-Mića ima svoje teorije, pričali smo o tome. Ne mogu mi ništa, žele da me zgaze. Ja imam pravo da budem dobra s kim god želim. Jedina svađa koju sma imala sa Necom i Pecom je zbog treće osobe, a ne zbog nas. Govore da nisam Ani prijatelj, žele sve da sklone od nje. Pričaju kako imamo lični interes, ja zaista ne znam kakav. Mića je kivan jer Ana nema lepo mišljenje o njemu, to je njegov problem. Ja sam prešla u pab zbog svega što se dešavalo u spavaćoj sobi. Ostala sam u kontaktu sa Necom i Pecom, a sada mi se zamera jer sam sa Urošem bila u dobrom odnosu, koji njih nije voleo. Ja nisam dobra sa nekim, samo da bih bila u kadru. Sve što radim, radim iz srca. Nikome ne mogu da zamerim jer se druži sa nekim - kazala je Zorica.

-Da li misliš da Mića stvari koje ne sme da kaže Ani, zamera tebi i da navodi na to da ti imaš sukob sa više muškaraca? - upitao je Car.

-Naravno. On mene neće ućutkati. Znala sam da će mene napadati zbog Ane. Nas dve ne pričamo o rijaliti temama, ne pravdam se više. Bude li me neko napadao, može da dobije samo najbrutalniji odgovor. Mića je uveren da nas sve imamo zajednički interes - rekla je Zorica.

-Zorica je i sama rekla da su Neca, Peca i Slađa zbog kadra pored Ane. Govorila je da je u pab prešla jer ne može da gleda njihovo ulizivanje Ani, a sada je dobra sa njim. Neka sam ja dobar sa Anđelom i Zvezdanom, ali kako ona može da podržava Maju i Aleks, koje su flertovale sa njim? - dodao je Mića.

-One nisu bile sa njim - kazala je Zorica.

-Mića pokušava da uveri sve u ovu priču. Moja majka je napisala da Ana zna šta su deca i da nas čiva - rekao je Neca.

-Ovo nema veze sa vezom. Ništa ne pije vodu, samo da znate. Sve je zbog kadra. Zorica priča šlagere, ne može očima da gleda Nacu i Pecu, misli da su kadropaćenici, a sada se izvlači - pričio je Mića.

-Neca ima svoj identitet, to je istina. Ako osuđujete Anđelu za postupke, Miljana ili nekog trećeg, onda osudite i Zoricu. Nju ne dirate zbog Ane, razumeš li, Neco? Zorica nije ništa drugačija od onoga što je bila ranije, uvek je bila prilepak - rekao je Ivan Marinković.

-Predlagao si Aleksandri da budete zajedno, priznaj to - dodala je Zorica.

-Narod sve vidi, dalje neću - istakao je Ivan.

-Nije moj nivo da se ja sa nekim svađam ovde, menjam sebe na bolje. Neka neko kaže, pa ću ja da sve nadovežem. Car zna da sam ja na početku, kad sam došao u ''Zadrugu 4'', bio jako povučen, a posle toga sam sve radio zbog kadra. Pre ''Zadruge 6'' sam kazao novinarima da neću juriti kadar, mislim da sam pokazao da sam maksimalno iskren i da to blamiranje zbog kadra prepuštam drugima - rekao je Neca.

-Mića i ja imamo lični konflit koji traje već trinaest godina. Nije mi jasno kad uvlači druge ljude u našu raspravu. Koga briga ko će se družiti sa Anom? - upitala je Zorica.

-Mislim da je dublji razlog svađe Miće i Zorice, nema ovo veze sa Pecom i sa mnom - istakao je Neca.

BILA JE INTIIMNA SA ZETOM? Anina sestra ne želi da čuje za nju, otkriveno je čime je Zvezdan pretio bivšoj ženi, skandal! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading