Eva Ras stala u odbranu Anđele Đuričić A za Anu je rekla samo jedno "ONA JE FENOMENALNA, PLAČE A JEDE"
Printscreen

Ljubavni trojac Zadruge Anđela Đuričić, Zvezdan SlavnićAna Ćurčić ne prestaje da intrigira javnost, a najviše je na udaru i označena kao glavni krivac Novljanka. Međutim, glumica Eva Ras stala je u njenu odbranu, a bivšu nevenčanu Zvezdanovu suprugu smatra odličnom glumicom.

Eva Ras stala u odbranu Anđele Đuričić A za Anu je rekla samo jedno

Printscreen

 

- Pratim "Zadrugu". Na strani sam Anđele, ne mogu nekome u 2023. godini da zameram nekome što voli s*ks i da morališem, meni je to normalno. Hormoni joj cure sa svih strana. Noćas sam ih gledala i bilo mi je žao. Ja sam bila u rijalitiju, rijaliti je uznapredovao, ali glavna osobina se nije promenila, svi imaju taktike. Neko je posavetovao Anđelu da smatra sebe viškom jer je brak svetinja, a nema veze što se raspao brak pre nje. Ali oporaviće se ona do 14. februara - odgovorila je Eva.

- Ja kao glumica gledam Anu. Ona je prosto fenomenalna, ona prosto plače i jede. I sinoć kad je završila sa Darkom, ona je jela. Onda je i on plakao, ona ga je nudila da jede, valjda su jeli oboje. Zacrtali su neke ciljeve, onda kad ih urade, mogu da jedu. Kad ste emotivno potreseni, nema tog emotivnog stanja da ćete izvaditi zalogajčić i jesti - dodala je Eva.

Komšija Nenadove porodice otkriva šta spremaju Kulićima Bebicina porodica žele da stanu na put Miljani i Mariji "NEĆE IM BITI ROB"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading